Monday, October 13, 2008

Mõtteid.

Tahaksin rääkida ühest asjast, mis on minu arust Eesti males mäda.
See ei ole väga suur asi.

Nimelt, mina (ja ka paljud teised ma usun) peavad absurdseks olukorda, kus teatud inimesi õnnitletakse sünnipäevadega EML kodulehel ja teatuid mitte. Muidugi - me ei saa valimatult igaühte õnnitleda, aga kuidas seletada sellist olukorda, kus EML kodulehel õnnitletakse Katrin Korbanit tema 8nda sünnipäevaga , kuid ei õnnitleta näiteks eelmisel reedel (10.oktoober) oma 55ndat sünnipäeva pidanud Aleksander Veingoldi?

Paljud teist teadsid seda?

Mis te arvate ideest, et teha Vaadeldaja kodulehele sellise väikese kalendri, kus oleks kirjas inimeste sünnipäevad? (juhul, kui nad ise seda soovivad)

See oli esimene mõte. Teine mõte tuli mul seoses ühe jutuajamisega, mis toimus reedel malemajas Remmeli ja Võsuga. Võsu mainis, et ta läheb homme Haapsalu turniirile. Sama päeva õhtul rääkis Karmen midagi mingist Luunja turniirist. Mõte on selles, et üle Eesti toimuvad kogu aeg ka väikesemad kohalikud turniirid, millest aga keegi mitte midagi ei tea!
Siit tuleks ka meie teine üleskutse - kõik, kes soovivad oma turniirile (mida nt. ei kajastata EML kodulehel) reklaami teha, võivad vabalt selle kas postitada meie blogi kommentaaridesse või saata meile meilile.

2 comments:

Anonymous said...

Head mõtted!

Anonymous said...

tubli on, jätkake samas vaimus