Friday, September 11, 2009

Septembrikuu sünnipäevad! TÄIENDATUD

Kolmandal septembril peab oma sünnipäeva Narva Maleklubi Maletäht treener Leonid Pelešev. Leonid omab Fide meistri tiitlit (eesti reiting 2206/2197, fide reitingut hetkel kahjuks ei tea). Pelešev on nimetatud ka aasta treeneriks EML küsitlustes.

12 september - ehk homme - peab oma sünnipäeva Viljandi maleseltsi juhatuse liige Gert Elmaste, kes on tuntud ka kui üks maleaktivistidest. Samuti mängib Gert aktiivselt ka kabet ja korraldab üle Eesti mitmeid aastaid ka erinevaid sotsiaalvaldkondi puudutavaid koolitusi. Gerti reiting on 2215/2281. Samuti meeldib Gerdil kalal käia. Tegeleb ka poliitikaga (IRL).

17 september peab oma sünnipäeva mitmekordne Eesti meister, rahvusvaheline meister Tarvo Seeman. Tarvo on teada-tuntud kardetud mängija, samuti lihtsalt väga muhe ja lahe mees, kellele meeldib kalal käia ja muidu tore olla. Samuti mängib Tarvo tihti ka Soomes. 4 korda osalenud ka Eesti koondises maleolümpial. Tarvo reitingud on 2445/2424. Kuulub Viljandi Maleseltsi. Ja Tarvole meeldib ka kalal käia.

22 septembril on sünnipäev spordiajakirjanikul Andres Vaheril. Reitingud 2168/2174. Ei ole ametlikult üheski klubis.

24. septembril 1995. aastal on sündinud MA Vabaetturi maleõpilased Anaid ja Elvira Hanzatjan. Mõlema tavamalereiting on üle 1700. Elvira mängis ka 2008. aasta naiste mv finaalis. Lisaks malele mängivad tüdrukud ka tennist.

26. septembril saab 65-aastaseks (juubel-juubel-juubel!) Hiiuma maleklubi president, paljude mängijate lemmik Aksel Tilk! Aksel organiseerib iga kahe aasta tagant Hiiumaal turniiri, kus on head auhinnad, väga meeldivad üritused (see aasta käisime talumuuseumis, kus oli võimalik käia saunas, süüa suppi, juua koduõlut jms) ning väga meeldiv atmosfäär. Palju jõudu ja edu Akselile!

Andrei Šiškovil on sünnipäev 29ndal septembril. Hea positsioonilise mängijana tuntud Andrei osales ka see aasta Eesti meistrivõisluste finaalis saavutades 5 punkti 9'st 5-6 koha jagamisega (koef 6.). Andrei kuulub Kadrioru Maleklubisse ja tema reitingud on 2421/2358.

Palju õnne kõikidele sünnipäevalistele!

NB!Uus info on väga oodatud!

Piltide lingid: Gert Elmaste, Tarvo Seeman.

1 comment:

Anonymous said...

Anaid ja Elvira Hanzatjan sündisid 24.09.1995