Thursday, October 16, 2008

Mõttemängude festival, Peking (5)

Siinne wifi ja mu sylearvuti ei tee ajutiselt koostood, seega kasutan avalikku voistlejatele moeldud internetipunkti umbes 40tollise monitoriga :D.. et tapitahti jms ei ole.

Kirjutan jalle siis kaimasolevast Mottemangude festivali kiirmale voistkondlikust turniirist.

Eile hommikul 3. voorus voitis nii Eesti meeskond kui ka naiskond Inglismaad 3-1. Neljandas voorus kaotas Eesti naiskond Indiale 3-1, viiendas voorus voitsime Austriat 3,5-0,5, kuuendas kaotasime Valgevenele 3-1. Ainukese punkti 4. ja 6. voorus toi naiskonnale Monika.
Meeskond voitis 4. voorus Brasiiliat 2,5-1,5 ja nii viiendas kui ka kuuenas voorus kaotas 1,5-2,5 Filipiinidele ja Vietnamile.
Ohtuks oli nii meeskonnal kui naiskonnal 6 vooru jarel 6 matsipunkti.
Tana hommikul kaotas naiskond 1,5-2,5 Hollandile (Monika alistas esimesel laual FM Petra Schuurmani ja Viktoria viigistas Arlett Van Weerseliga), meeskond voitis Mongooliat. Riho sonul ei osanud nad peaaegu et yldse mangida, kusjuures, mongolite korgeima reitinguga mangija Bayarsaihanalistas Gundavaa (2458) oli pandud viimasele lauale ja Priit voitis teda.

Jaanud on veel 2 vooru. Kaheksanda vooru paarimist veel ei tea.

Kirjutan natukene ka nendest uutest reeglistest, mida siin siis niioelda katsetatakse. Valkmales toi nupu ymberkukkumine ja kella alla vajutamine voi nupu kukkumine vastase kaigu ajal automaatselt kaotuse, kiirmales antakse selle eest hoiatus. Vale kaigu eest kiirmales aega juurde ei anta, vaid hoiatus. Ja koigi hoiatustega kaivad kaasas kaardid. Esimesed kahe rikkumise jarel saab mangija kollased kaardid, kolmas rikkumine on punane kaart ja kaotus.
Edit: selline informatsioon Mongooliaga mangu ja vastaste kohta oli internetis, tegelikult vist vastased veidi erinesid.
Kas tana ohtul voi homme, plaanin teha pikema kokkuvote, kus toon ara turniiritabelite esimese poole ning Eesti voistkondade kohad ja tulemused.

1 comment:

Anonymous said...

Tuuli! Tulemused on netis olemas, neid üle kirjutada pole tingimata vaja, aga netis pole edetabelit. Kirjuta sellest, kui palju meie võistkondadel punkte on, mitmendal kohal ollakse ja kes juhivad.