Friday, October 10, 2008

Tallinna MV 6.voor

Tänase päeva tulemused on sellised:

Rumjantsev - Valner 0-1
Nikitin - Kärner 1/2
Rauk - Teemäe 1-0
Sarv - Nahkur -+
Tuul - Kortšagin 0-1
Müütnik - Zharovski 1-0
Petrov - Ilves 0-1
S.Kozlov - Mirme 0-1
Sepandi - Turu 0-1
Iljitšov - Asmus 1-0

Nüüd siis tõmmati tabelist maha ka Arvo Sarv, sest ta pole viimasele kahele voorule teadmata põhjustel jõudnud. Liider on Uku 5,5 punktiga 6-st ning järgmises voorus on tal valged Nahkuri vastu! Tõnu Rauk on teisel kohal 4,5 punktiga, edasi tulevad Pjotr Nikitin ja Hillar Kärner 4 punktiga. Ma suutsin täna pikas mängus Sepandi ära võita. Lõppmängus jättis ta midagi ette ja mul oli neli etturit ratsu vastu. Seda oli juba kerge realiseerida, sest ühega sai kiiresti lippu minna. Teisipäeval mängin Jüri Ilvesega.

1 comment:

Anonymous said...

Eesti on malemaa!
Jälgin huviga meie maletajate osavõttu Hiinas esimesel Maailma mõttemängude festivalil, millest ka Vaadeldaja jõudumööda kirjutab, aga võiks veelgi rohkem kirjutada. Eestit esindab meeskond (Kaido Külaots, Riho Liiva, Olav Sepp, Priit Leito) ja naiskond (Monika Tsõganova, Tatjana Fomina, Viktoria Bashkite, Tuuli Vahtra) ning lisaks ühe võistkonna jagu turiste (Hendrik Olde, Margit Brokko-Olde, Marko Siil, Andrus Talihärm), kelledest enamik on Eesti Maleliidu juhatuse liikmed, niitoreniitoreniitore. Eesti atleetide nimekiri: http://123.124.180.125/en-us/Participant_list.aspx?dbt=EST&xm=noth
Maleliit on ikka heal järjel, kui majanduslikest raskustest hoolimata suudetakse välja saata lisaks kaheksale mängijale poole koondise ulatuses turiste! Halleluuuja!