Monday, October 20, 2008

Lubomir Kavaleki malenurk ja ERR video Pekingist

Iganädalane Lubomir Kavaleki malenurk on jälle ilmunud. Teemaks (oh üllatust!) MM matš.
Täna sai ju Kramnik uuesti tappa ja isegi mina, suur Kramniku pooldaja, ei usu, et Kramnik tuleb sellest välja.

Samuti lisame ka ERR video Eesti malekoondisest Pekingis ning seal on ka väike intervjuu Kaido Külaotsaga.

2 comments:

Anonymous said...

Intervjus Kaido ütles et Pekingi sõit oli vaja Eesti olümpia malekoondise ettevalmistamiseks. Miks siis seal ei mänginud Kanep või Volodin (kes on veel Eesti kiirmale meister ning noorte EM meister kiirmales)? Kas nad keeldusid osalemisest?

Anonymous said...

Kanep ja Volodin ei osalenud, sest neile ei jätkunud ruumi Hiina sõitvas tiimis, niigi oli seal 12 atleeti. Kanagi üks ananüümne siin kommenteeris:

Anonymous said...

Eesti on malemaa!
Jälgin huviga meie maletajate osavõttu Hiinas esimesel Maailma mõttemängude festivalil, millest ka Vaadeldaja jõudumööda kirjutab, aga võiks veelgi rohkem kirjutada. Eestit esindab meeskond (Kaido Külaots, Riho Liiva, Olav Sepp, Priit Leito) ja naiskond (Monika Tsõganova, Tatjana Fomina, Viktoria Bashkite, Tuuli Vahtra) ning lisaks ühe võistkonna jagu turiste (Hendrik Olde, Margit Brokko-Olde, Marko Siil, Andrus Talihärm), kelledest enamik on Eesti Maleliidu juhatuse liikmed, niitoreniitoreniitore. Eesti atleetide nimekiri: http://123.124.180.125/en-us/Participant_list.aspx?dbt=EST&xm=noth
Maleliit on ikka heal järjel, kui majanduslikest raskustest hoolimata suudetakse välja saata lisaks kaheksale mängijale poole koondise ulatuses turiste! Halleluuuja!