Friday, October 31, 2008

Vabaettur võitis noorte võistkondlikud

Eesti noorte klubide meistri selgitas alles järelmatš. Kolm võistkonda: Vabaettur I, Vabaettur II ja Reval-Sport kogusid põhiturniiril võrdselt 8 punkti. See tähendas, et samad võistkonnad pidid hakkama omavahel kiirmalet mängima, kus aega oli igale mängijale 15 minutit.

Kõigepealt läksid kokku Vabaetturid. Sarapik lasi Moltšanovil kahvliga vankri ära võtta ja kaotas. Jüri Holvason sai kiire võidu Džaniašvili üle. Kokkuvõttes jäi kindlalt peale Vabaettur I. Teine matš toimus Vabaettur II ja Reval-Spordi vahel. Sarapik sai Uku vastu täiesti võidetud seisu, kuid siis helises tal telefon ja peakohtunik Hendrik Olde pani talle nulli! Triin Narva võitis Hanzatjani ja ülejäänud mängud jäid viiki (Gabovitš pani Enith Li Saagile pati). Seega Vabaetturi teisele võistkonnale 3. koht. Kuldmedalite peale hakkasid heitlema Vabaettur I ja Reval-Sport. Peale jäi Vabaettur. Reval-Spordi ridasid oleks kindlasti võinud tugevdada Kaarel Nestor, kes aga alles eile lõpetas Vietnamis noorte MM-i.

Homme kell 11.00 algab Tartus AVRO-38 kiirturniir, kuhu Hendrik Olde viimaste andmete kohaselt oli registreerunud 120 maletajat!!!

3 comments:

Anonymous said...

mis see meie ja vaba1 järelmatsi seis jäi?
ja ei oleks ma midagi tugevdanud... nagu mm-i tulemustest näha olen ikka sitt, mis sitt.... tuleks tippmale maha jätta...

Anonymous said...

miks AVROT ei kajastata

nikitheone said...

homme kirjutan mina midagi, teiste kohta ei oska öelda