Sunday, December 21, 2008

Viljandi Jõuluturniiri tulemused

1. Vovk 7,5/9
2. Lauk 7
3. Kanep Siim 6,5
4. Seeman 6
5. Kunitsõn 6
6. Holvason 6

Tahapoole jäid sellised nimed nagu Šiškov, Kuusk I, Valner, Puusepp, Tuul, Kasela, Kanep M jms.

Lähipäevadel täpsem ülevaade.

Tabel EML kodulehel üleval.
Muide, nagu kommentaarides ka (küll irooniaga) märgiti, pean ka mina tunnistama, et Marek Kolk teeb head ja kiiret tööd NL sarja punktide arvutamisel. Tihtilugu on samal õhtul need üleval. Tubli!

6 comments:

Anonymous said...

Kanep M ja muud sellised?!? Irwww, mis nüüd lahti- major reameeste hulgas? Noo, tahaks kohe tulemusi teada....

Anonymous said...

Tulemused maleliidu kodukal üleval kenasti ja nl sari ka. Marek teeb tublit tööd. Teen ettepaneku Oldel ja juhatusel teda jõulude puhul premeerida ühe tegevjuhi kuupalga ulatuses

Anonymous said...

Toetan mõtet premeerida Marekit! Ja herr Endriku eest on ta ka kenasti seisnud - juhatus peaks vastuteene küll tegema

Anonymous said...

Hulluks olete läinud ... siis saaks keegi kirjutada, et maleliit tagab mulle priske äraolemise ...

Kirjutan ise avaldase, et kuna julgesin internetist mingi neli tundi kauem eemal olla, siis sai tabel ka selle jagu hiljem üles ... ja seega jääb preemia väga pisikeseks :D

Anonymous said...

Väike selgitus ka :

see põhitöö on ära tehtud eelmistel aastatel reitingute arvutamise jaoks kirjutatud programmi arvel [enamasti loetakse kogu tabel sisse ja otsitakse nimed ja reitingud andmefailist]. Samuti sel kevadel sai see muudetud ka sarja punktide jaoks.

Mina ise ei arvuta midagi, kogu töö teeb arvuti :D Küll, minu hooleks jääb jälgida, et tabel oleks õiges vormingus, nimekujud õiged [need loetakse ka reitingute tabelist]. Raskem on siis, kui on palju uusi nimesid (nt aasta alguse K-10 turniirid).

Samuti paneb teine programm kokku sarja üldtabeli. Nii, et kui kuskil viga peaks olema, siis on see üldine ja kehtib kõigile arvutustele. Väga loodan, et sellist viga ei ole, aga ... vahel ikka juhtub.

Põhiprobleem on see, et kogu protseduur vajab lühiajalist keskendumist [sest hiljem on väikse näpuka pärast väga palju jama] ... ja seda alati pühapäeva õhtul ei pruugi olla v tulla. Kuna Viljandi tabelid on olnud väga sobival kujul, siis need on ka kiirelt läbi lastud.

Ja kui Kaarel ei leidnud Hendriku viimase 4 aasta tegevuses mitte midagi kasulikku, siis minu meelest minu pehmeks rääkimine igal aastal on päris hea saavutus .. v ei ole ? :D

Anonymous said...

Anonymous said...
Marek teeb tublit tööd. Teen ettepaneku Oldel ja juhatusel teda jõulude puhul premeerida ühe tegevjuhi kuupalga ulatuses.

Premeerida ühe tegevjuhi kuupalga ulatuses - hulluks olete läinud või?? See on ju rohkem kui Mareki aastapalk selle hea töö eest...