Wednesday, December 31, 2008

2008. aasta EML parimad selgunud

MALEAASTA PAREMAD SELGUNUD
Teisipäeval, 30. Detsember 2008, kell 18:38

Traditsiooniliselt selgusid 2008.a. paremad maletajad, treenerid ning ajakirjanikud kolme erineva sihtrühma hääletuse tulemuste kokkuliitmisel. Paremaid valisid malehuvilised EML kodulehel, EML liikmesklubid ja EML juhatus. Kohapunktide liitmisel osutusid parimateks:

aasta meesmaletaja on Kaido KÜLAOTS (käesoleva aasta Eesti meister ja maleolümpia võistkonna esimene laud); aasta naismaletaja on Tuuli VAHTRA, kes valiti ka käesoleval aastal Viljandimaa parimaks naissportlaseks.

Aasta noormaletajad on Aleksandr VOLODIN (Euroopa kuni 18-a. noormeeste kiirmale meister) ja Triin NARVA (Euroopa kuni 14-a. neidude kiirmale MV-te III koht). Aasta maletreeneriks valiti teist aastat järjest Ervin LIEBERT ning aasta maleajakirjaniku tiitel läheb Eesti Ekspressile (Janar Filippov & Raul Ranne).

Eesti Maleliit õnnitleb kõiki ja soovib edu järgmiseks aastaks!




Allikas

Eelmise artikli kommentaaridest võis teada saada, et Vaadeldaja sai 150 häält teise koha 24 vastu. Aitäh kõigile, kes meie poolt hääletasid!

2 comments:

Anonymous said...

Esiteks, palju õnne Sulle, hea Tuuli,nende säravate auhindade puhul. Sul oli hea aasta ja soovin, et uus tuleks veel parem.

Teiseks, head Vaadeldajad. Palun võtke minuga ühendust - janarf@ekspress.ee - olen juba ammu tahtnud teha teile üht ettepanekut.

Tuuli said...

Aitäh, Janar!

Loomulikult on minulgi kahju, et Vaadeldaja võidust ilma jäi, kuid sellest hoolimata sõbaralikud õnnitlused aasta maleajakirjaniku tiitli puhul Sulle ja Raulile!

Räägin kaasaurotitega läbi ning võtame ehk ühendust. Seniks ilusat aastavahetust ja veelgi paremat uue aasta algus!