Sunday, December 14, 2008

Tartu linna kiirmale MV

Lõppes (oodatult) Pavel Vorobjovi võiduga.
Miks ma aga sellest kirjutan?
Väga lihtsalt põhjusel - nimelt võitis Vorobjov turniiri niimoodi ära, et ta esimesele voorule ei ilmunud kohale ja ülejäänud voorudes lihtsalt võitis vastased ära. Vot see on klass!

Mäletan, et juba suvel rääkis mulle Ants, et Pavel on väga ohtlik. Tegemist pidi olema lausa GM tasemel mängijaga. Jaa, sel poisil oli tulevikku ja ikka veel on. Ohtlik mängija...

Teise koha sai Ants Vihmand, kolmanda Rauno Pärnits ja neljandaks jäi üllatuslikult Pavel Vorobjoviga sama reitingut omav Peebo Kalle.

Mul on tunne, et Tartu linna kiirmale mv on avatud turniir, nagu Tallinna MV. Teate miks ma seda arvan? Sest osalejate hulgas nägin ma ka Viktor Kassi, kes minu teada resideerub Põlvas. Viktor, kui sa seda loed, siis sa pidid mulle kirja saatma!

6 comments:

Anonymous said...

Taolistest turniiridest võib alati põgusalt rääkida isegi juhul kui sellised eredad talendid puuduvad.:)

Anonymous said...

oi kui sapine...

Anonymous said...

Kass on vähemalt endine Tartu maleklubi esimees.

Anonymous said...

... ja läks sealt minema kogu Tartu maletajate rahaga. Sellest ajast võiks väga palju pajatada, kuidas Kass samal ajal ka Volgas ettekandja oli. Oi olid ajad ja sai varastada

nikitheone said...

aga hakka pajatama ;)

Anonymous said...

Ega tänapäeval midagi muutunud pole, ajad on endised. Saab rahadega minema kõndida, saab varastada, kõike seda karistamatult teha, oi on alles ajad!