Sunday, May 2, 2010

Vaatleja on tagasi!

Teatan kahetsusega, et Ülar Lauk ei kuulu enam Vaadeldaja meeskonda. Positiivse poole pealt peab aga mainima, et Ülar Lauk hakkas jälle kirjutama oma populaarset "Vaatlejat" - http://vaatleja10.blogspot.com/

Väljavõtte Vaatleja lehelt:

Eelmisel aastal liitusin Vaadeldaja blogijate seltskonnaga, kuid elu näitas, et sellises kollektiivmajandis ei pruugi iga indiviid end hästi tunda. Iga kord, kui keegi mainis mind kui Vaadeldaja tiimi liiget, tundus see mulle kuidagi tobe. Olen kogu elu pidanud lugu ilusast eesti keelest, aga nüüd järsku ... "vaadeldaja". Kui siia lisada mõnede anonüümsete sõimajate ning staarblogija T. solvangud, siis küpseski viimastel nädalatel otsus uuesti alustada Vaatlejaga.

Soovime Ülarile ja Vaatlejale edu!

207 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 207 of 207
Marek Kolk said...

Kui sa hulgast räägid, siis on palju ka neid, kellega ei ole veel jõutud tülli minna. Lihtsalt, Golubenko näide oli tõesti natukene teemast mööda ... kui sa just kodakondsust vahetama ei hakka v sul Eesti passi ei ole (või peaks siia tooma paari aasta vanused kirjutised Ülari poolt Golubenko aadressil? miskit nagu meenub). Olgu need põhjused mis tahes, selles osas olen nõus, et sealt tipust on kuidagi palju neid, kellega mingid möödarääkimised on (enamasti saab selline olukord tekkida, kui asju ei räägita lõpuni lahti).

Meelis said...

Marek sinu arvates tuleb siis oodata kuni kõigiga on tülli mindud? Ja pole ju ainult tipust, tülid on ka treenerite, klubide esindajate ja tavaharrastajatega.

Ülar Lauk said...

Meelis, võtsid mul sõnad suust. Just jõudsin hakata mõtlema, kellega Oldel viimaste aastatega kanu kitkuda on... see nimekiri saab tõesti hiigelpikk ja mõni mees või naine jääb ikka nimetamata.
Hendrik, mul ei ole konflikti Turu, Rogovoi ega Reiga. Ma pole kunagi elus rääkinud Turuga ja vist ainult mõned juhuslikud laused Rogovoiga. Aga Sa tahad öelda, et Sul pole häbi Reile silma vaadata? Millesse Sa ta oled tirinud... inimene on Sind ilmselt küll liiga palju usaldanud ja Sina - nagu ma isegi olen korduvalt pidanud tõdema - petad usaldust silmagi pilgutamata.

Kaido said...

Kuule, isand Kolk!
Sinu sõnavõtud on ikka õige kummaliseks läinud siin!
Ma ei osanud oma silmi kuidagi uskuda, kui pidin lugema, et kõige õiglasem oleks mind karistada mingisuguse super disklafiga (mõtlesid kindlasti oma šedöövris midagi sellist, eksju) selle eest, et mul EM-il mängida ei lastud!!
Ja mis jama sa siin minu klubist kokku kirjutad? See on siin populaarne sait, kus on palju lugejaid ja ei maksa küll kõiki oma rumalaid (soov)mõtteid siia üles riputada.
Et lepime nüüd selles ka kokku, et sina praegu Ülarile küll mingit eetikaloengut pidama ei hakka?!

Kõike parimat,

Kaido Külaots

Anonymous said...

Küsiks Mareki käest, et mis siis toimub kaugelt vaadates? K.K.-st siis jutt ja tema maleklubist.

Kaarel said...

noo, siis on ju kõik tasakaalus. sa liikusid erapooletusest opositsiooni leeri ja ma vastupidim opositsioonist erapooletusse.
aga kas mitte võru MK ei olnud üks neist kes 2008 kutsus kokku erakorralise koosoleku ( kui oli nii, siis see just küll kuigi erapoolik ei ole)?

küsisid, kas kujutan ette hullemat juhtimist... jah, praegusesks tõesti vist juba kujutan.

Marek Kolk said...

Kaido, sõnade väänamine on sul hästi ära õpitud. Mitte selle eest, et sul mängida ei lastud, vaid millegi muu eest. Super disklahv on sinu enda väljend.

«Oldest ‹Older   201 – 207 of 207   Newer› Newest»