Tuesday, May 11, 2010

Info Eesti Male Toetusühingu asutamisest

Sain kirja Margus Söödilt:

Tere.

On hea meel teatada, et Eesti male toetamiseks ja arengule kaasa aitamiseks on käesoleva aasta mai alguses asutatud Eesti Male Toetusühing. Valmimas on ka Eesti Male Toetusühingu kodulehekülg internetis aadressil http://www.eestimale.ee/ - praegu sisaldab see üldist informatsiooni, kuid juba õige pea peaks täienema infoga meie lähema aja ettevõtmiste kohta.

Edu soovides,
Margus Sööt

14 comments:

Anonymous said...

Huvitav uudis. Loodame, et see ühing aitab EML suutmatuse tõttu tekkinud lüngad siluda.
Ehk võetakse ka alternatiivsete EMV korraldaminegi ette - oleks huvitav näha millised on osalejad

Anonymous said...

Nüüd ei pea Olde muretsema, kuidas koondised olümpiale viia. Uus ühing oskab kindlasti palju veenvamalt riigiga (KM) suhelda ja saab olla ise maletajate lähetajaks.
Seejärel võiks juba vaikselt EML mõttetuks kuulutada ja Olde pensjoonile saata

Anonymous said...

Tundus juba asjalik asi olevat, aga niikui nägin KS-i nime selles nimistus, kadus igasugune usk ja tõsiseltvõetavus ära. Mees on osanud endale lihtsalt nii hea reputatsiooni luua :)

Anonymous said...

üks taibu on lõpuks punti juhtunud, muidu ainult jahusid. Kuidas selline seltskond tööle hakkab, eks tibusid loeme sügisel.

Anonymous said...

Edu Eesti Male Toetusühingule (EMT) male toetamiseks ja arengule kaasa aitamiseks ning vastukaaluks EML-le.

Esmapilgul tundus hea idee olevat, kuid nähes nõukogu koosseisusu (Toomas Valgmäe (esimees), Igor Krupenski, Kaido Külaots, Kristjan Sander ja Alo Vallikivi ning juhatus Margus Sööt (esimees)) kahtlen selles ja jätkan EML suuna toetamist seni, kuni see seltskond on midagi asjalikku ärateinud.
Samas ei ole veel selge, kas EMT moodustamine on hr. Toomas Valgmäe idee ja s.o.tema valitud koosseis või kasutatakse teda ära sponsorina. Sel juhul sõltub MTÜ EMT tegevus T.V. heast tahtest ja kodumasinate ärist.

Anonymous said...

Tubli tegu! Jõudu ja ideid kapaga!

Anonymous said...

Konkreetne edasiminek! Loodetavasti võtavad nüüd mõned kommenteerijad tuure alla.
Jõudu ja jaksu parema male nimel!

Kaarel said...

ideel on muidu jumet kuniks ta otselelt alaliid vastu töötama ei hakka. kui vaadata koosseisu, siis ma kardan, et nii mõnigi neist hakkab lihtsalt praeguse alaliidu vastu töötama.

kui esimene kommentaator pakkus, et EMT peaks hakkama ka EMV korraldama, siis ma, jumala eest, loodan, et nad ei teeks seda. see oleks juba lauslollus...

aga kui eesmärk on tõesti ainult maletegevuse arendamine ja maleharrastuse levitamine, siis jõudu!

Anonymous said...

Kindlasti edu ja häid mõtteid neile!
EMV korraldamine vaevalt nende programmi kuulub, juhul kui EML sellega ise eeskujulikult hakkama saab.

Anonymous said...

Mille poolest on Eesti Male toetusühingu poolt toetatav EMV halvem kui sopaleht "Eesti Ekspressi", arvevabriku "Itella"meistrivõistlustest või mingite hotellide meistrivõistlused. Oldede peret on eesti maletajatel suhteliselt kallis üleval pidada (ja sõimata-mõnitada saame kah), aga MV nimi on juba ära lörtsitud igal juhul.

Anonymous said...

Jaa... Vihane võitlus käib tundub sellepärast, et kes lõikab poliitilist profiiti Kerese nime ja Keres 100 tähistamise pealt.

Anonymous said...

Just-just, enne käis võitlus 2011. a maailmakarika pärast.

Kaarel said...

anonüüm 2:59.
toetatav ja korraldatav kaks erinevat asja.

ja minu meelest on ekspress üks paremaid lehti eestis üldse.
Itellaga otsesed kogemused puuduvad, aga siiski ma leian, et see on väga tänuväärt, et neil on soov mingisugust kaklevat punti toetada.

Anonymous said...

Kui "Eesti Ekspressi" või "Itella" nimi rikub ära male meistrivõistlused, siis mida rääkida veel "G4S Meistriliiga"st (korvpall) või siis "Schenker võrkpalliliiga"-st.

Pea asi et saaks Oldele ära teha?