Monday, May 24, 2010

SELLi mängud Tartus (2)

Laupäeval lõppesid siis Tartus SELLi tudengite mängud. Kuigi paljud tudengid ei veetnud laupäevale eelnenud ööd just puhates ja turniiriks valmistudes, ei olnud hommikul ühtegi turniirile hilinejat ja 5-minuti-nulli saajat.

Turniiri võitis 7,5 punktiga 9-st Rauno Järvinen Soomest, järgnesid 6,5 punktiga Ilja Vovk ja Emilis Pileckis Leedust. Koolide arvestuses osutus parimaks Tallinna Tehnikaülikool koosseisus Ilja Vovk, Aleksandr Volodin ja Viktoria Baškite. Teiseks tuli Riia Tehnikaülikool ja kolmandaks Vilniuse Ülikool.

Tabelit näeb siit ja muu informatsioon saadaval veel kõik Eesti Maleliidu koduleheküljel.

Ma vist ei suudagi selle artikliga mingit lisaväärtust nii vara hommikul luua :P seega ei hakka üle pingutama ka. Minule jäi oma esimestest SELLi mängudest positiivne mulje, igaljuhul (kahjuks kaotasin küll viimased kolm mängu). Tänud korraldajatele! SELLi mängude ajaloo kohta saab lähemalt lugeda siit. Kui minu arvutused õiged on, siis järgmisel aastal toimuvad SELLi mängud Leedus.

Vaadeldaja kalendrisse on lisatud nüüd ka teadaolevad juunikuu sündmused. Andke kommentaarides märku, kui midagi veel lisada võiks :)

8 comments:

Rauno Järvinen said...

Kahjuks kuulsin Tartus et Leedu mängudel malet ültse ei oleks (sama jama oli ka aastal 2007 kui võistlused eelmine kord Leedus olid.) Eka se eriti rasge turniir korraltada ei oleks aga mis teha :/

Marek Kolk said...

Vau, tõesti turniirivõitja ise siin Vaadeldajas?

Jürgen said...

ma ei saa aru, kuidas turniirivõitjal on õnnestunud sellist mängutaset sellise reitingu taha peita?

Kaarel said...

olen paar korda ise Järvineniga samal turniiril osalenuda ning tal on alati oma kõrge mängutase õnnestunud suhteliselt madala reitingu taha peita.

Igatahes, õnnitlused turniirivõidu puhul!

Marek Kolk said...

Jürgen, sa oled ju ise samasugune. Tiitel hästi kõlav, aga reitingust seda välja ei loe :-D

sass. said...

Jep Rauno vastu peaks mul päris laua taga skoor ka 0-2 olema, et on alati hästi mänginud.

netis siiski on õnnestunud teda piisavalt võita :)

Tuuli said...

Siis on küll kahju, kui järgmisel aastal tudengid SELLi mängudel maletada ei saa. Leedus ju ometi palju malehuvilisi, imelik.

Anonymous said...

Kolesnikov Aleksander (MA Vabaettur) - 22.06.1993