Sunday, November 8, 2009

Turu sai AVRO kiirturniiril I koha

Sel korral oli AVRO kiirmaleturniiril 72 osalejat ja mängiti kahes grupis 8 vooru.

A turniiri esikolmik:
1. Aleksandr Volodin [6,5p], 2.-3. Uku Valner, Maris Koops [6p] ja tabel.

B turniiri esimesed:
1. Indrek Turu [7,5p], 2. Martin Grosberg [7p], 3.-5. Ants Marten Prii, Tiit Parts, Viktor Šukis [5,5p] ja tabel.

Siin on video AVRO 38. memoriaali kiirturniiri lõpetamisest. Kaas-Vaadeldaja Turu esimest tõsisemat turniirivõitu pidi ju ikka jäädvustama :)

http://www.youtube.com/watch?v=UXLRhM971CI



10 comments:

Anonymous said...

Ma teadsin alati, et Turu saab veel kuulsaks. Youtube staar. Kellel on midagi sellele vastu panna?

Anonymous said...

b-grupis tal erilisi vastaseid ka ei olnud ;) ,pane samamoodi edasi :)

Anonymous said...

Tore et eesti malel on oma Eddy "Eagle" Edwards. Isegi maleliidu lehel on tema kui B-grupi võitja pilt. Mitte aga A-grupi võitja pilt.

Anonymous said...

Oh seda kadedust ja õelust küll!
Turniiri juhend oli nii koostatud ning Indrek juhtus B-grupis mängima. Oma võidu sai igati õigustatult ja miks ei võiks B-gr. võitja pildil olla.
Tatjana sai seenioride MM-l III koha. Väga tubli, kuid maailmamale mastaabis olematu.
Siiski õnnitlused mõlemale ja maletage sama tublilt edasi!

Anonymous said...

Oh seda kadedust ja õelust küll! :-) Ja siis tuleb lause, et maailmamale mastaabis olematu :-))) Näen siin vaid ühe anonüümse kadedust ja õelust :-)))

Anonymous said...

Meeleldi olen natuke õel!
Keksime oma saavutustega idanaabrite ees ja Venemaa male lakkab olemast, kõik on lihtsalt naerukrampides otsad andnud.

uku said...

Millal oleme meie oma maleliste saavutustega idanaabrite ees keksinud? Tõsi on, et ega Venemaal Turut ei ole, aga see on ka ainus kategooria kus me neist üle oleme.
Mis puutub Indreku pilti maleliidu kodulehel, siis on ainult positiivne kui leiavad tunnustust inimeste esimesed suuremad kordaminekud. Mitte, et mul midagi Volodini vastu oleks, aga eks tema on neid turniire juba omajagu võitnud ja ei lase vast end häirida kui ta korra peab oma aupaistet ka teistega jagama.

Kaarel said...

minu meelest tulebki eestis asjaarmastajate malet arendada. nagu soomes (a-, b- ja c-grupp). siis on mängijaid juba rohkem. praegu halvema tasemega mängijad ei julgegi välja tulla, sest teavad et nigunii saavad tappa. mida suurem on mängijaskond, seda lihtsam peaks ka olema sponsori(te) leidmine. või mis? nii, et mu meelest on jummala õige, et turu pilt ülal on. näitab, et ka b-grupp on tähtis.

Marek said...

Asjaarmastajad nüüd küll raha pärast turniiril ei käi ... Aga mingi lisapõnevus on asjal juures küll (aga nagu ikka, tuleb see kellegi arvelt ja seekord tulid enamus B-grupi auhindu tugevamate ja tiba ka välktunriiri arvelt). Sellest pildi teemast ei saa ma küll aru ... see on minu valik ja nii jääb (v.a. kui Indrek ise vastu on), Volodini pilt on kordi ja kordi esilehelt läbi käinud (ja mis ma sellest ühest-kahest samast pildist siis ketran koguaeg).

Anonymous said...

hea töö (Y)

kas kuskilt on võimalik turniiril mängitud partiisid vaadata ka?