Thursday, November 12, 2009

Tudengid, õppejõud ja vilistlased, tulge maletama!

Sain täna Igorilt kirja ja mul on hea meel teatada, et ka sel aastal toimub Tallinna Tehnikaülikooli sügisturniir. Juhendit Eesti Maleliidu lehel veel üleval ei ole, seega toon selle ära Vaadeldajas.

"24.novembril TTÜ energeetikamaja aatriumis toimub Tallinna Tehnikaülikooli sügisturniir males. Osaleda saavad nii TTÜ kui ka teiste ülikoolide tudengid, töötajad ning vilistlased (!). Algus kell 18:00, toimub 6 vooru, ajakontroll 10 minutit igale vastasele partii lõpuni. Tulge kindlasti maletama!" (I.Krupenski)

JUHEND

1. Võistluse korraldaja
Võistluse korraldab Tallinna Tehnikaülikool koostöös Maleakadeemiaga “Vabaettur”.

2. Aeg ja koht
Turniir viiakse läbi 24. novembril 2009. a Energeetikamaja aatriumis (Ehitajate tee 5). Võistluste avamine on kell 18:00.

3. Osavõtjad
Võistlus peetakse šveitsi süsteemis ning osa võivad võtta kõik Tallinna Tehnikaülikooli ning teiste ülikoolide üliõpilased, töötajad ning vilistlased.

4. Eelregistreerimine
Võistluste paremaks korralduseks palume eelnevalt registreeruda: 58003989, igor@vabaettur.ee.

5. Turniiri korraldus
Võistlus viiakse läbi individuaalturniirina. Mängitakse 6 vooru šveitsi süsteemis. Mõtlemisaeg on 10 min mõlemale vastasele ja mängitakse kiirmale reeglite järgi. Võrdsete punktide korral kahel või enamal maletajal selgitatakse paremusjärjestus alljärgnevalt: Bucholzi süsteem (Bucholz + Bucholz ilma tugevaima ja nõrgimata).

6. Osavõtumaks
Osavõtumaksu ei ole.

7. Autasustamine
Turniiri kolm paremat saavad auhindu ja karikaid. Lisaks autasustatakse parimat naismaletajat.

8. Üldist
Lisainfo turniiri kohta: Igor Krupenski (58003989), Heino Lill (53405144).

No comments: