Wednesday, September 10, 2008

Bilbao 8 voor

Miks sa praegu loed seda, kui Bilbaos käib/käis siuke voor? Sellist möllu pole ammu olnud. Ei tegelt ka, vaadates neid partiisi - haarasin ma peast kinni ja mõtlesin issandmumeie!

Ei, tegelikult - väga ilus. Ilusad partiid

Carlsen sai draakonis Topalovilt tappa!!
Vaatasin mängu üle (suht kiiresti küll), aga tundus, et Topalov pani selle variandi küll lukku. Carlsen kaitses end küll mitte kõige paremini, aga Topalov mängis küll väga hästi. Ma pole küll kunagi eriti Topalovit pooldanud, aga see oli küll maailmaklass.

Anand on hetkel vähemlipuga Aroniani vastu...
(kui tihti õnnestub sellist lauset öelda?)

Ivanchuk mängis Radjabovi lihtsalt üle. Tegelt ka. Sitsiilias alustas mitte kõige ohtlikuma variandiga (a3), aga Radjabov mängis ilma plaanita topeldades mõttetult vankrilt c' liinil. Oli varem vaja üritada a5 ja b4'ga läbi murda. Näiteks kasvõi. Siis tuli võimas läbilüke (e5!, f5!) ning Tei-mu-rr pidi kahima kvaliteedi. Pärast seda oli asi vormistamises kus Vassili ei jätnud vastasele ühtegi šanssi.

Ahjaa, ma sain hiljuti teada, et meie blogi loevad mõned alaealised ka, seega kui mõni postitus hakkab sisaldama roppusi, siis me märgime selle esimeses reas ära. Näiteks lausega -

Tähelepanu! Antud postitus võib sisaldada elemente, mis ei ole sobilikud alaealistele isikutele. Soovitame tungivalt lugeda neid postitusi AINULT täiskasvanu juuresolekul. Küsimuse korral pöörduge arsti, apteekri või Vaadeldaja poole.

1 comment:

Unknown said...

Ja nii küsingi, kui artiklis esineb sõna "olde", et kas see jääb sündsuse piiridesse ikka ja kas sellega seoses ei või alaealistel esineda unehäireid või mingeid muid sümptomeid. Rahvasuu räägib, et ühes peres olla isegi lapsi hirmutatud niiviisi, et kui sa putru ära ei söö... või kui sa kohe ilusasti magama ei jää... või kui sa hea laps ei ole... SIIS TULEB OLDE! A muidu olla tore pere olnud, räägitakse et Brokkode oma.