Monday, July 21, 2008

Klubide välk.

Pühapäeval, 20-ndal, mängisid 2 vaadeldaja tiimi liiget(Uku ja Sass) Eesti klubide välkmale meistrikatel. Erinevalt varasematest aastatest, oli süsteemi muudetud ja mängiti 19 kohaletulnud võistkonna vahel alustuseks eelring, 11 vooru šveitsi süsteemis, mille 6 paremat pääsesid A-finaali, 6 jägmist B finaali ja ülejäänud 7 C-finaali. Finaali pääsesis oodatult Viljandi MS III, Vabaettur I, Reval-Sport II(Uku ja Sassi koduklubi), Saaremaa, Maletäht ja Rapla.

I ringi tulemusi saab näha siit ja II ringi omi siit.

Turniiri võitsid suurfavoriidid Viljandi MS III-st võistkonnast, kellele järgnesid Vabaettur I ja Saaremaa MK. Neljandaks jäi Reval-Sport II, kes kaotas pronksi vaid poole punktiga :(

Pettumus oli suur, sest see oli juba umbes 100-s kord, kui me noortevõistkond sel turnal 4.-ks jääb. Mis teha, tuleb järgmine aasta uuesti proovida. Endale jäi turniirilt meelde see, kuidas ma finaalturniiril kõik ära omasin 4-l laual. Ježoviga 2-0, Aasaga 2-0, Danilov ja Kanep said ühe haletsusviigi ja Kuusk võitles selle ainsana ausalt välja. Eriti nõrgad vastased olid. Sellest aga jäi kahjuks väheks.

So long, and thanks for all the fish.

No comments: