Saturday, January 14, 2012

Täiendused Vaadeldajas - maleuudiste leht


Tegin paar päeva tagasi Vaadeldajale uue lehe "Maleuudised teistelt lehtedelt". Sellele lehele on siis kõigil vabalt juurdepääs, kui Vaadeldaja päise all sellenimelisele lingile vajutada.
Tehtud maleuudiste leht kogub määratud malelehtedelt/blogidest uudiseid ja kuvab viimased koos lühikese sissejuhatuse ja olemasolu korral ka juttu illustreeriva pildiga.
Kahjuks selgus, et paljud Eesti maleuudiste lehed ei genereeri sobivaid RSS-voogusid (lehele lisada ei saanud), seega tuli neid blogisid/lehti sinna alguses üpris vähe ja nii otsustasin ka populaarsemad inglise- ja venekeelsed lehed lisada.
Kuna tegemist on Bloggeri rakendusega, mida on html-koodi muutmisega kohandatud, ei ole selle muutmine väga paindlik ja praegune versioon on parim, mis oskasin pärast mitmeid abimaterjale lugedes teha.

Loodan, et lugejale pakub selline uudiste leht huvi ja ootan igati tagasisidet - näiteks milliseid malelehti/blogisid veel sinna lisada võiks.

Näide kuvatavatest uudistest:



2 comments:

Marek Kolk said...

Kummaline juhtum. Ootan juba mitu päeva, et keegi teine avaks siin arvamuse ... tühjagi (süüdistatakse mind jälle jumal teab milles).

Hea ettevõtmine. Näen, et olen isegi oma blogisse midagi kirjutanud :-D, endal juba ununenud. RSS on ses suhtes üsnagi lihtne, aga võimas vahend.

Anonymous said...

Tuuli ära naera kogu aeg...