Friday, January 20, 2012

Heart of Finland 2012


Soomel on häid uudiseid malehuvilistele, kellele meeldib aasta võistlusplaan juba jaanuris paika panna. Nimelt on Heart of Finland võistluse korraldajad juhendi juba valmis saanud ning turniirile ka oma kodulehe teinud: http://www.hof2012.fi Seejuures on turniiri erileht neljas erinevas keeles: soome, inglise, vene ja saksa.

Turniir toimub Soomes Jüväskülas 9.-15. juulil. Mängitakse 9 vooru ajakontrolliga 1,5 h + 30 sekundit käigule, pärast 40. käiku lisandub veel 30 minutit mõlemale.

Heart of Finland mängusaal (allikas: http://www.hof2012.fi)

Turniiri ajaks on plaanis käima saada ka Estonian Airi lennuliin Tallinn-Jüväsküla. 15. juuli õhtul toimub osalejatele (lisatasu eest) kruiis Päijänne järvel ja võistlusega ajal on Jüväskülas ka suvefestival "Jyväskylä Summer".

Eesti esindajad on võistlusele väga oodatud.

Heart of Findland 2011. aasta turniiri tulemusi ja mänge saab vaadata siit.

11 comments:

Anonymous said...

Kohe eraldi lennuliin ja Jyvaskyla summer festival samal ajal!
Ööbimine+turniir+söök võib arvestada 400+ euri... korraliku soojamaa reisu raha tuleb hakkama panna. Oma raha eest sinna arvatavasti palju eestlasi ei lähe.

Anonymous said...

Soojamaareisi ei saa siiski 400 euro eest, kui just ei kuskil egiptuse nurgataguses hotellis kodust kaasa võetud konserve ei söö. Ja Soomest saab kindlasti parema elamuse ka.

Anonymous said...

See Tallinn-Jüväsküla lennuliin on küll võimas värk! Vähemalt keegi midagi teeb male arendamiseks.

Anonymous said...

Eesti noorte koondise peaks saatma sellele turniirile! Väga hea ettevalmistus tiitlivõistlusteks. Kuu aega enne EMi ja 4 kuud enne MMi. Küsimus on selles, kes maksab? Hasartmängu nõukogu???

Anonymous said...

Mis asi on Eesti noortekoondis? Mis aastal see asi viimati koos käis? Millal toimus viimane Eesti noortekoondise treeninglaager? Viimasest aastatest mäletan ainult nelja Oldet eesti koondise dressides ringi liikumas. Võib olla siis kaks vanemat on täiskasvanute koondis ja kaks nooremat noortekoondis?
Nooremad võib olla tõesti...

PS Eesti Maleliidule kulutatakse edaspidi 25% noortespordi pearahast ja sellest rahast
finatseeritakse edaspidi Eesti noortekoondise vanemtreeneri ametikoht. Kes selleks saab?

Anonymous said...

Viimane noortekoondise laager ... kas see polnud mitte 1970-ndate algul Pärnus Raeküla staadioni tribüünid all?

Anonymous said...

Noortetreenerite valik pole suur, kas üle 65 aastased treenerid või väljaspoolt riigikeelt mitteoskavad tegelased a la Rogovoi.
Karta on, et kohalikel veidi noorematel vähegi kompetentsetel treeneritel on HO -ga asjade ajamisest niivõrd ebameeldivad mälestused, et neid ei taheta enam kogeda.

Anonymous said...

re:"Noortetreenerite valik pole suur..." - ega noortetreeneri palk sõltumata spordialast pole ka just väga motiveeriv ...

Anonymous said...

"Tallinn-Jüväsküla lennuliin " - tuu linn on ikke Jyväskylä:)

Anonymous said...

to: January 23, 2012 10:16 AM

Mis sa lobised, 70-ndad ja PÄrnu. Vähemalt sellest oli hiljem 89-ndal Vokas, kus isegi sai oldud. Järelikult viimane sai olla kusagil peale 90-ndaid.

Anonymous said...

viimasele anonüümusele - ei lobise miskit, see oli pigem küsimus - lihtsalt ise sai viimati seal oldud. Pinksi mängiti rohkem kui malet, Narva oli sel alal tegija. Äkki olekski pidanud ala vahetama:)