Monday, April 13, 2009

Kaido Külaotsa loengud

Igal neljapäeval kell 17.30 toimuvad malemajas Külaotsa Malekooli klassis suurmeister Kaido Külaotsa loengud, mis on mõeldud kuulamiseks nii tublidele noormaletajatele kui ka täiskasvanutele, kes soovivad oma teadmisi malest suurendada. Rohkem infot saab lugeda, kui klikkida plakati peale.


Eelmisel neljapäeval oli 1. loeng ja Kaido rääkis sellest, kuidas ta sai suurmeistriks, näitas enda jaoks pöördepunktideks saanud partiisid ja pani ka kuulajad mõnede käikude juures mõtlema. Järgmine kord on peateemaks avangute valik.

9 comments:

Rene said...

Olli turniire on 3, K-Järvel, Tallinnas ja Uuskülas. Kas küsitlus mõtleb kõike kolme koos?

nikitheone said...

Võib ka nii võtta.
Kuigi ma ise mõtlesin seda, kus auhindu ka on

Anonymous said...

Palju inimesi 150 kroonise loengumaksumusega osales? Põhimõtteliselt sooviks teada, kui palju selliseid maksujõulisi maletajaid on.

Anonymous said...

Äkki peaks veel nimeliselt välja tooma, kes need rikkurid sellised on?

Anonymous said...

Keegi on ikka väga sapine oma anonüümsetes kommentaarides. Huvitav küll, kes?
Väga teretulnud üritus on selline loengute sari, ainult et eelnevalt pidanuks rohkem reklaami tegema, et inimesed teadnuks oma aega planeerida. Ja võib-olla pole kevadine aeg just parim valik.
PS. Miks pole vastavat infot Eesti Maleliidu kodulehel?

nikitheone said...

Mina ka ei saa aru, miks nii sapised kommentaarid on
150 krooni tänapäeval ei ole nii suur summa - näiteks eesti mv välkmale turniiri osavõtumaks oli 100 krooni täiskasvanule. No ja üks K.Külaotsa loeng (150) krooni ei pruugi vähem arendada, kui see turniir.

Anonymous said...

Mismõttes sapine? Ma ei saa küll aru. Inimene tahab teada palju osavõtjaid oli ja kohe tituleeritakse sapiseks? Mis toimub? Kas maletajate valulävi on nii vildakas ja tavalist huvitundmist võetakse kohe sitaloopimisena? See küsimus ei väitnudki et need loengud poleks huvitavad või arendavad, tavaline huvitundmine lihtsalt.

Turu said...

Olen nõus sellega, et 150 krooni on palju. Kui keegi tahaks kuulama tulla, aga tal ei ole seda raha, siis Külaotsa Malekool on loomulikult valmis tegema soodustusi.

Täna kell 17.30 on teine loeng.

Anonymous said...

150 krooni koolituse eest palju? Naljamehed - kutsuge Peep Vain kes ka oma ala parim saate 100-ga äkki :)