Tuesday, February 23, 2010

I osaturniiri tulemused

Vaadeldaja ja Vint.ee kuulõpusari sai täna õhtul alguse väga põneva turniiriga.

Kohale oli tulnud 29 osavõtjat, kelle hulgas oli ka salajane must hobune "Vaadeldaja". Selle nime alt hakkab iga kuu mängima keegi Vaadeldaja liikmetest. Esimesel korral oli see mängija Niki, kes pärast 7. vooru helistas mulle ja ütles, et tal läks vool ära. Elektrikatkestus rikkus täielikult ka Tarmo turniiri. Ta ise ütles selle peale: "Konkurent lõikas liinid läbi."

Turniiri võitis tänu paremale koefitsendile agser. Esimeses voorus tehtud viik Nikiga maksis parmupillile lõpuks võidu. Tähelepanuväärne on, et esimesed kaks on teistest nelja punktiga ees.

Tulemused:


Sarja üldseis:

1) agser - 11p
2) parmupill - 9p
3) kypsis - 7p
4) Aronian - 6p
5) Kellapeksija - 5p
6) miksmina95 - 4p
7) Rexus - 3p
8) e2e4 - 2p

Kõik ülejäänud osavõtjad said ühe punkti. Tabelit haldab ka Rene, kes arvestab punkte ka enda süsteemi järgi. Tema lehelt on üldjärjestus väga hästi jälgitav. Rene tabel.

Tänud kõigile osavõtu eest ja Renele tabeli koostamise eest. Järgmine turniir toimub 30. märtsil.

5 comments:

Rene said...

Tublilt oli osalejaid ehk tubli algatus.

Juhendis on selline punktisüsteem :)
1. koht – 10 punkti
2. koht – 8 punkti
3. koht – 6 punkti
4. koht – 5 punkti
5. koht – 4 punkti
6. koht – 3 punkti
7. koht – 2 punkti
8. koht – 1 punkt

Ja kuna e2e4 ja zizeki koef oli sama, siis peaks mõlemad saama punkti pähe. Teeks ikka siis kaks arvestust, üks nö ametlik, nagu ka juhendis ja teine on nö mitteametlik. Selle nömitteametliku tabeliga ei peaks esiots palju muutuma, aga sellega ka tagapool stiimul olemas.

Palun pangee loossse ka see lehelink (lisaks tabelile), kus panin kirja sarja üldandmed http://www.sportiv.ee/index.php?2/7229

Ja et oma nimesid aktiivsemalt avalikustataks, panen omalt poolt kokkuvõttes välja raamatud 3 paremale oma nime all võistlejale + 1 loosiauhind ülejäänud nime avalikustajate vahel. Nime võite ka siia kommentaari panna või saata info@sportiv.ee.

Anonymous said...

Itella Eesti MV koduleht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2010/itella/index.php?akt=4

Rene said...

Minu viga, jätsin kahe silma vahele punktidele järgnenud rea, et iga osaleja saab 1 punkti juurde. See selles suhtes hea, et ilma osalemata vist kaheksa hulka ei pääse :)

nikitheone said...

Õudne värk. Just enne mängu Ottomariga kadus mul elekter ära. Hakkasime küünlaid ja taskulampe otsima. Oh neid Eesti talvi...

Marek Kolk said...

Niki, aga sa pidavat ju pimemales ka päris hää olema :-D