Thursday, November 6, 2008

Lubomir Kavaleki malenurk, AVRO pildid ning Kaarel Nestori Vietnami jutt (2 osa)

Alustame sellega, et ilmus Lubomir Kavaleki malenurk.
Räägib ta muidugi Kramnik-Anand matšist ja viimasest partiist.

Samuti on nüüd üleval AVRO pildid. Hiljem panen sinna ka nimed (keda tean) ning lisan ka Sander Kristjani mulle saadetud pildid sinna.

Mõlema turniiri võitja Meelis Kanep.

Samuti mainin, et panin vasakule üles nn "mölakasti" ühe anonüümse palvel. Ise küll ei usu sellesse, aga vaatame mis tast saab. Las ta olla paar päeva üleval, siis vaatame edasi.

Lõpetuseks aga Kaarel Nestori Vietnami-seikluste teine osa :

Okei.... Niki soovil lõpetan ka oma loo vietnamist.
9.voor
vastane vietnami fm. see tüüp ajas mul südame pahaks. ta küüned olid pikemad kui mõnel mu geelküüntega sõbrannal. Mõtlesin, et peaks talle kinkima küünetangid, mis ma just eelmine päev oli rannast muretsen, sest ma vaatasin, et mul on küüned liiga pikad (mingi paar milli). siis mõtlesin, et sellisele ahvile ei saa ju kaotada. kohe alguses õnnestuski tüüpi üllata oma avanguvalikuga. ta oli ikka üsna segaduses.... ise olin ka tegelt, sest polnud ma ju kunagi varem siili mänginud. sain üsna peagi üsna hea seisu, sest see küünik arvas, et saab mind oma lihtlabase aktiivusega kuningatiival võita. Sai hoopis kehva seisu ja mul oli väga hea seis kus ma oleksin pidanud vähemalt pessi saama. Kahjuks olin hinnanud seda varianti kehvemaks kui teist ja mäng läks edasi. Ning seegi seis oli mulle hea. Tegin aga paar ebatäpsust ja seis võrdsustus. Hiljem sain jälle kerge paremuse. Aega oli mul kellal 18min umbes, tal mingi 40. 30min lisandumiseni oli aega ainult paar käiku. ja siis jooksis mul juhe kokku. keerasin kõik peesse andes talle lippu küll kahe vankri vastu. aga mul nupud nii laiali, et ta selge paremus. LIsaks kõigele ei näinud ma vahepeal üht kaitsemanöövrit ja nii see seis peesse läkski ja null tuli.
peale mängu olin ikka suht marus, sest iseeneset olin päris palju vaeva näind selle mänguga ja punkt oleks pidanud mu taskusse tulema.
10.voor
reitinguta LAV-i mängija. Sain avangus kohe täiesti aanus seisu. 9käigu läbi, 15ndal umbes oleks võind alla anda. Mängu ajal mõtlesin hoopis, et mille krdi pärast ma siin üldse olen. Ma ei taha ju malet mängida. Õnneks tuli meelde, ma olen ju vietnamis, vietnam on lahe;). Siis mu õnneks tüüp hakkas aga täiesti debiilsusi tegema ja sain hoopis kahe enametturiga vankri lõppmängu mida oli väga lihtne realiseerida. peale mängu enda debiilsuste tõttu eriti räme peavalu. diana arvas naljaga pooleks, et ma võitsin tänu sellele, et keegi jumalatest kelle pühakodasid me hommikul olime külastanud päästis mu (buddha või jeesus kristus)
11.voor
mingi sri lankalasega. Nagu kohane... keerasin avanguga seisu aia taha. päästsin ära. Mu mäng oli kuningatiival, rünnata teda. Tal lipustumisvõimalus liputiival. Seis oli väga segane. Ta pakkus viiki. Üritasin 20min võitu otsida, ei leidnud ja enam ei viitsinud ka. võtsin vastu
kokku võttes siis 60s koht. Soovisin rootslast ja soomlast ja leedukat edestada. Ei õnnestunud. nii, et turniir läks aia taha.
Kohalikud neiud ei olnud just suurem asi. Turniiril mõned silmarõõmud olid. Tagasireis oli suht nusperdis (nt. anti mulle 30min asjade pakkimiseks, kuna hotellijuht ajas mu lennuaja sassi, sest hiljem passisin ma lennujaamas 3tundi, et check-in teha ning frankfurdis passisin lennukit üldse 9tundi)
aga kokkuvõttes oli änksa... nii, et soovitan soojalt ja need inimesed kes kartsid vietnami mm-ile tulla.... te peaks kahetsema

Kaarel

3 comments:

Anonymous said...

"Mängu ajal mõtlesin hoopis, et mille krdi pärast ma siin üldse olen. Ma ei taha ju malet mängida. Õnneks tuli meelde, ma olen ju vietnamis, vietnam on lahe;)"

Tõsiselt kurb, kui Eestit esindab male tiitlivõistlustel inimene, kes ei tahagi malet mängida!

Anonymous said...

anonüümsele. Hea on, et Vietnami jutt oli aus, mitte ilutsev-variserlik.

Anonymous said...

Noo mis teha?
kui pole kedagi teist saata, sis tuleb saata neid, kes tegelt ei taha mängida.
oleks see kiir- või välkturniir olnud, oleks palju põnevam