Monday, December 3, 2012

Vaadeldaja otsib uusi kaasautoreid


Kahjuks on hetkel seis selline, et suurem osa Vaadeldaja tegijatest pole viimasel ajal eriti aega või motivatsiooni kirjutada leidnud. Samas ei paista hetkel Eestis samalaadset malekanalit, seega ei tahaks me ka Vaadeldaja tegevust lõpetada.

Seega otsime Vaadeldaja tegijate ritta uusi inimesi, kes oleks huvitatud järgmistest tegevustest (piisab, kui teeks ka ainult mõnda neist):
  • maleteemaliste uudiste, artiklite, nupukeste kirjutamine;
  • turniiride juhendite ja tulemuste ning lugejakirjade postitamine;
  • juhendite ja tulemuste lehe, Vaadeldaja kalendri või mõne muu uue lehe täiendamine.
Loomulikult toimetaksime meie Nikiga ka edasi, kuid oleks abi vaja.

Bloggeriga postituste ning piltide lisamine on üldiselt väga lihtne ning usun, et enamik saaks sellega hakkama. Seega ei ole erilisi arvutialaseid teadmisi ega oskusi vaja. Kui saad hakkama e-kirjade lugemise-saatmise ning Vaadeldaja lugemisega, tuled kindlasti väikse juhendamise järel toime ka uute lugude lisamisega.

Mainin igaks juhuks ka ära, et see on vabatahtlik panus Eesti maleellu ning keegi palka või muid hüviseid kirjutamise eest ei saa.

Kui oled huvitatud Vaadeldaja meeskonnaga liitumisest, saada palun e-kiri mulle vahtra89(ät)gmail.com ja Nikile nikitheone(ät)gmail.com. E-kirja lisa palun lühidalt järgmine info:
  • sinu maleline tegevus (kas käid võistlustel, treenid kedagi, loed maleteemalist kirjandust vm);
  • mida oleksid nõus ülal kirjeldatud puktidest Vaadeldaja autorina tegema (kui mingeid mõtteid veel lisaks nendele, lisa julgelt);
  • miks soovid Vaadeldaja meeskonnaga liituda.
Kõik kommentaarid ja ettepanekud on samuti oodatud.
Ilusat talve jätku!
Tuuli

No comments: