Monday, December 19, 2011

Tarvo Seeman ja Nikolai Kunitsõn saates Traali-Vaali!


Hiljuti taas maleareenile sisenenud (ning poksiareenilt lahkunud) Tarvo Seeman ning noormaletaja Nikolai Kunitsõn osalesid ETV2 saates Traali-Vaali.

Saates räägiti malest, tehti üks pime- ja kiirmale partii, küsitleti inimesi tänavalt ning veits ka poksiti.

Videot on võimalik vaadata ETV2 kodulehelt - http://etv2.ee/videod/07e3d69f-9f6b-4ae5-9b77-d6893ff9dee6

Saate tutvustus ETV2 kodulehel:
Asume lammutama ajast-arust ettekujutust maletajatest, nende välimusest ja huvidest. Noor maletaja Nikolai ja suurmeister Tarvo kohtuvad poksiringis, neid juhendab taipoksi treener ja K-1 võitluste korraldaja Igor Šinkevitš. Maletajad ei jäta omakorda juhust kasutamata ja panevad võitluskunstide meistri proovile mõttespordialal. Ühiselt jõutakse tõdemuseni, et malel ja võitluskunstidel on mitmeid sarnaseid jooni.

7 comments:

Anonymous said...

Seeman on suht palju teles ja meedias olnud. Ei tea, mis ta järgmine käik, kas tõesti malepoks?
Vaatasin Pühajärve turniiri live´is päris kõvad partiid olid tal.

Anonymous said...

Nii võib Seeman isegi naise saada.

Anonymous said...

Tarvo ei karda pildil olla erinevalt enamikest maletajatest, kes kodus arvuti taga sappi pritsivad ja avalikus kohas ainult mööda seina ääri käivad.

Anonymous said...

Kuulnud lugusid sellest, kuidas doc noormaletajana vene-juudi malepoistele lõuga on andnud, ei tahaks seda integratsioonijuttu seal saates küll mitte uskuda.

Anonymous said...

Nägin seda saadet ja kiidan Seemanit! Tõstab maletajate mainet natuke ning tõepoolest näitab inimestele, et maletajad ainult arvuti taga ei kuse. Järgmisel korral enam kindlasti Marekist mööda ei löö!

Anonymous said...

Viimane kommentaar on küll intellektuaalse inimese eneseväljenduse ja mõttemaailma tippatase!

Anonymous said...

Seeman promob muidugi aktiivselt malet ja peale KOLKimist läks aastase puhkuse sisustamiseks poksitrenni. Nüüd peaks ta Kolgi väljakutsuma ja temaga tegema malepoksi võistluse. Toetaks üritust kohe mõnesaja euroga.