Thursday, December 8, 2011

FIDE president: Pokker on mäng natuke "lollidele"

Ehlvest ja Ilyumzhinov (foto: Marko Mumm, Delfi)

5. detsembril tegi kiirvisiidi Eestisse FIDE president Kirsan Ilyumzhinov.

Toimunust pikemat kokkuvõtet sai näha sama päeva õhtustes uudistes TV6-s. Tagantjärele saab saadet vaadata siit: http://www.tv3play.ee/play/260219 - malest räägitakse ajavahemikul 6.11-9.30.

Muuhulgas räägib Ilyumzhinov FIDE püüdlusest male taliolümpia kavasse saada, maleõpetusest Kalmõkkia koolides ning maailmas aina populaarsust koguvast mängust - pokkerist.
Kokkuvõtet pokkeri kohta öeldust saab lugeda ka ühest Eesti populaarsemast pokkeriportaalist Pokkeri Prod.

Täiendus: Lisalugemine ja pildid FIDE lehel: Working visit of FIDE President  to Estonia (tänud anonüümsele kommenteerijale lingi eest!)

Seotud artiklid / lisalugemist Vaadeldajas:
Eestisse saabub kiirvisiidile Rahvusvahelise Maleliidu president
Maletajad versus pokkeriprofid 1-0

10 comments:

Anonymous said...

Ma küll ei saa öelda et pokker on natuke lollidele. Ma paluks ka selliseid kategoorilisi väiteid mitte esitada, sest see tähendab, et pokkeris on seal kõik natuke lollid. Pokkeris peab ka palju mõtlema nt. bluffima ja taktikaliselt panustama.

Anonymous said...

Working visit of FIDE President to Estonia
On December 5th the FIDE President arrived on a working visit to Estonia. In Tallin he visited the chess club where the Paul Keres memorial room is located. There Kirsan Ilyumzhinov met with the new President of Estonian Chess Federation Andrei Korobeinik, famous Estonian GM Yan Elvest, the Head of the General Education Department at the Ministry of Education and Research Ms Irene Kaosaar and the editor of Argo publishing house which issued the chess book and notebook, Mr. Andres Adamson. The concrete steps of the implementation of Chess in Schools programme were discussed at the meeting and it was decided to run the pilot project in 2012.

http://www.fide.com/component/content/article/1-fide-news/5777-working-visit-of-fide-president-to-estonia.html

Anonymous said...

Tuuli Vahtra- kui sa tahad ajakirjanik olla, siis püüa vastutada oma postituste kvaliteedi eest. Miks on pärast FIDE uudise kleepimist siia ootamatult välja lõigatud sinu postitusest lõik, mis puudutas maleliidu presidendi võimalikku puudumist sellel kohtumisel.
Kahjuks ei ole see mitte esimene sinu selline tegutsemine postituste ootamatul muutmisel.
Kuhu jääb sinu kodanikujulgus esialgsete väljaütlemiste kaitsmisel, et pead neid salaja sõltuvalt olukorrast muutma.

Tuuli said...

Algses lõigus kirjutasin sellest, mis mulle videolõigust ja fotodelt silma jäi. Seejuures oli ka märkus selle kohta, et tegemist on ainult minu järeldusega olemasolevate andmete põhjal ning täpsemalt teavad kindlasti kohal viibinud osalejad.

Tunnistan, et minu järeldus oli kahtsusväärselt rutakas kommentaar/küsimus. Samas arvan, et kui uue informatsiooni ilmumisel on selgunud ebaoluline või eksitav lõik uudises, siis on mõistlik seda täiendada/parandada. Eriti kui tegemist on väga värske artikliga ja enamus lugejatest uudist veel lugeda jõudnud pole.

Seejuures tänan ka kõiki lugejaid, kes vigu märganud ja parandanud.

Pühendan Vaadeldaja täiendamisele (kalender, juhendite-tulemuste leht, uudised ..) juba niigi üpris palju oma vabast ajast ning kahjuks rohkem seda aega kuskilt võtta pole. Nii olengi mõnikord eelistanud ilma kinnituseta küsimused/kommentaarid esitada (kahtlemise korral küll kommentaariga, et informatsioon pole kontrollitud); teine variant oleks jätta uudised avaldamata, sest põhjalikult uurida aega pole.

Kindlasti ei vaidle ma vastu kodanikujulgusele oma väljaöeldut kaitsta, samas pean oluliseks ka kodaniku julgust oma eksimusi näha ning parandada (mitte vale teed pidi iga hinna eest edasi raiuda).

Anonymous said...

Natuke teemavälist. Vaatasin tagantjärgi saadet Ringikuningas, kus ka hr Seeman osales. Au talle julguse eest üles astuda sellises saates, aga tuleb tunnistada, et ta oli teistega võrreldes selgelt kõige kobam. Igaüks peaks elus võitluskunste natuke ikka õppima! Samas ei saanud täit selgust ma selles, mis ta oma aastataguse intsidendi kohta ütles. Kas ma sain õigesti aru, et Marek purustas Seemani kõrvakile?

Anonymous said...

Kile võib puruneda üleliigse detsibellide hulga korral.
Aga Tarvo oli saates ju okei. Ebaõnn lihtsalt et ta selle selliga kokku läks, kes lõpuks asja kinni pani.

Anonymous said...

Tasakaaluhäired olid märgatavad. Suure tõenäosusega tulenesid need suure varba murrust. Paraku tuleb iga samm ja jalaliigutus teha üle selle varba. Saar oli jah päris hea,kuigi +20 kg -10 a. teevad ka ilma vigastuseta oma töö. Ainuke, kellega kehakaalu poolest oleks tohtinud poksida oli üldse Pedaja. Hoolimata Olde poolsest mustamisest ja Tarvo enda apsudest, on doc on üks sümpaatsemaid Eesti maletajaid.

Anonymous said...

Räägitakse palju, et pokker on oma sisult pika perspektiivi mäng. Sellega tegelemine on aga väga lühinägelik, kuna sellesse investeeritud aeg on pikas perspektiivis raiskamine. Pokkeritase läheb iga aastaga järjest tugevamaks ja stabiilselt raha teenida on varsti väga raske. Lisaks on pokkeriga tegelejal palju negatiivseid mõjusid - suur osa inimesi peavad sind mänguriks. pangad peavad seda hasartmänguks, laenu enam ei anta. Rahaliste kaotustega on psühholoogiliselt raskem toime tulla, tervis võib kannatada.

Anonymous said...

Pokker pokkeriks, kuid kiirvisiidi tähtsus seisneb pigem toetuses uue presidendi tegevusele!

Anonymous said...

kas nüüd just toetamisse, aga pigem uue presidendi hoolsal pilgul ülevaatamisse... ja nagu juuresolevalt pildilt näha on, siis ega teda vist nähtudki, ainuke tunnustatud vend on Jaan seal.