Saturday, October 8, 2011

Uuendus: Tarvo sai vigastada ja matš jääb ära!


UUENDUS:
Täna selgus, et Tarvo Seeman kahjuks sai vigastada ning ei saa esmaspäeval võistelda. See aga ei tähenda, et pealtvaatajad ei võiks minna - teised matšid toimuvad. Ning võib-olla on kohal ka Tarvo Seeman ise.

Tarvo kommentaar: "Ma ei taha fänne alt vedada- oleks Olümpia mängude finaal,siis laseks lokaalse valuvaigistava süsti teha ja astuks võitlusse..."

Tõendusmaterjal:





Juba ülehomme, 10.oktoobril on sul ainulaadne võimalus tulla kaasa elama meie enda Tarvo Seemanile, kes osaleb värskes Kanal 2 saates.

Tarvo esimene matš on kell 19.30. Vastaseks on DJ, Bändi A-Rühma liige, Raadio 2 saatejuht Kaarel Kose.

Kui soovid kohale tulla, võta ühendust minuga ja annan teada kus see toimub!

Minu telefon on viis viis kolm üks kolm neli null.

Tarvo Seeman: Saab tsirkust, leiba ei saa lubada.


e: valged algustavad on meelega kirjutatud.

9 comments:

Anonymous said...

Loosi üle kurta ei saa. Tundub suht käe järgi vastane olevat, ümmargune pallike, kel liikumine piiratud ja võhma varud väikesed. Selline standard šveitsi loos tundub seal ka olevat, et alguses paar vooru päris nõrgad ja siis hakkab alles tugevamaid tulema. Edu!

Anonymous said...

Suurrisk.Kui Tarvo loodetava esimese ringi võidu järel siis saab vastaseks selle naismängija ja siis tulemus...mis siis saab mehe tuleviku elust?Lisaks peab seal veel ka naist lööma:::

Anonymous said...

Deeem, juba arvasin et Tarvo vigastas välku mängides malenuppe liigutades kätt või rannet, aga tuleb välja, et hoopis jalatrauma... ületreenimine?

Anonymous said...

No naise löömine ei oleks Tarvos küll erili emotsioone tekitanud: on ju kohtuniku klobimine eetiliselt sama kaheldav tegu.

Anonymous said...

noup, ei ole...

Anonymous said...

Ilma kaalukategooriateta poksis on oluliseks eeliseks pikkus ja kogukus. Selles mõttes on Tarvo suhteliselt väikeste eeldustega kuju, kes võiks vist ainult meie helveskaallastega (kirjanikuhärra Kristjan Sander, pooliku haridusega kergejõustikutreener Hendrik Olde) madistada. Kaalukategooriateta poksis ja nn malepoksis võib edu saata kogukamaid kujusid, näiteks Margus Sööti, Kaido Külaotsa, vanematest meestest ehk Raivo Raalistet.

Tarvol oli isehakanud löömamehena võimalus end Eesti Maleajaloo legendiks teha, aga ta ei kasutanud oma võimalust ära, vaid hakkas täiesti valele mehele tupitsat tegema. Pole vist vaja siinse publiku käest üle küsida, kellele lõuga andmise järel oleks ta kohe põllutööminister Tupitsa kombel elavaks legendiks saanud.
Vastast tuleb osata valida!
Ja kui vastast valida ei oska, siis on parem, et selline maletajaid diskrediteeriv matš vigastuse tõttu ära jäi.

Anonymous said...

Baari-Talis, Intsu-Inga, Bussi-Pirjo, Ringikuninga-Tarvo... Palju toredaid staare!

Anonymous said...

Jääb üle eelkõnelejaga nõustuda: Tarvol oli võimalus saada põllutööminister Tupitsa kombel elavaks legendiks.

John said...

Jääb üle eelkõnelejaga nõustuda: Tarvol oli võimalus saada põllutööminister Tupitsa kombel elavaks legendiks.