Monday, October 24, 2011

Tarvo Seeman taastus vigastusest ja jätkab võitlust Ringikuningas (täiendatud)


Mul on hea meel teatada, et Tarvo on vigastusest (täpsem info eelmises artiklis) taastunud ning asub juba peagi võistlustulle. Kõik kaasaelajad on matšile oodatud!

Tarvo treeningus (kips on tänaseks ära võetud)
Vastaseks sel korral kunstnik Martin Saar, keda treenib Helen Raid (rohkem infot kunstniku kodulehelt või artiklist "Nii intensiivset trenni pole ma kunagi teinud")



Tarvo kommentaar:
Vastaseks 10a. noorem, heas vormis kunstnik Martin Saar, kes kaalub minust 15kg rohkem ning pealegi praegu taastun veel vigastusest. Ma arvan ,et see on nagu Taaveti ja Koljati võitlus, aga omad šansid on minulgi.



Info Tarvo matši kohta:

Järgmine võttepäev toimub teisipäeval, 1.novembril, spordiklubis Garant (Katleri 2b, Tallinn - Lasnamäele ehitatava vene kiriku lähedal asuvas kollakas-beezikas koolimajas, kus tegutseb klubi Garant).
 
Kell 18.45- publiku saabumine
Kell 19.00- algab esimene matš (Tarvo Seeman ja Martin Saar)
Kell 21.00- lõpeb viimane matš

Fotod: esimene Tarvo erakogust, teine minu tehtud ja kolmas Martin Saare treeningu galeriist.


Täiendus:
Leidsin pikema videoreportaaži Ringikuninga esimesest matšist. Muuhulgas öeldakse seal, et igas Ringikuninga saates toimub 2 poksimatši ja alagruppidest liiguvad võistlejad samm-sammult finaali suunas. Kokku on planeeritud 4 ühetunnist saadet. Igale saatele eelneb tutvustav osa, kus näidatakse matšiks ettevalmistust ja rasket treeningut. Esimene osa on Kanal 2 eetris novembri lõpus.
Heategevusliku saate üheks eesmärgiks on noorte seas propageeria, et võistluskunst on täiesti normaalne tegevus, kui seda tehakse õigel ajal õiges kohas.

31 comments:

Anonymous said...

Kas sellest toimub mingi ülekanne ka ikka? Tahaks ise ka siit kaugelt näha seda pulli ettevõtmist!

Anonymous said...

Mis võitjale auhinnaks on?

Ilja said...

Tarvol on nüüd professionaalne löök parema käega. Varsti on AVRO memoriaal, kuhu ta peab kindlasti tulema! :D

Anonymous said...

Kas Tarvo võib AVRO turniirist alates jälle malet mängida?

Anonymous said...

15 kg on Tarvo kaalu juures suur vahe, kerge see olema ei saa

Anonymous said...

Seda liiki populaarsuse otsimine on siiski masendav.

Anonymous said...

Miks masendav? Katsuks äkki näha projekti positiivset poolt?
Mõned märksõnad:
*heategevuslik projekt
*osaleb mitmeid tuntud nägusid, kunstnikke, muusikuid, miks mitte siis maletajana kaasa lüüa
*Tarvo teeb regulaarselt trenni, saavutab hea sportliku vormi, on leidnud endale meeldiva ajaviite ja rakenduse
*spordiala laiemale avalikkusele tutvustamine

Anonymous said...

Kui ei teaks midagi viimasest Tarvo malelisest üles astumisest eestis, siis see ilmselt ei tundukski masendav, nüüd aga...

Anonymous said...

Hei, aitab jorisemisest, vähemalt male(taja) on TV ekraanil!

Anonymous said...

Ärge vinguge! Igal juhul positiivne ettevõtmine ja Tarvole edu!

Kristjan Sander said...

Tarvo viimane maleline ülesastumine oli muidugi äärmiselt kahetsusväärne, aga lõputuseni ei ole mõtet tema kallal selle pärast tänitada. Kui inimene teeb vea ja saab karistada, peab tal olema õigus ka andestusele. Mina isiklikult loodan väga, et ta on oma järeldused teinud ja teist korda tema nimi sellises kontekstis esile ei tõuse.

Anonymous said...

Kalender näitab, et täna toimub Vint.ee - Vaadeldaja turniir?

Meikop said...

Kui on huvilisi, võib selle turniirisarja jälle käima tõmmata.

Anonymous said...

Tunnen huvi Tallinna Meistrivõistluste vastu.

EMLiidu kalenderplaanist loeme:

28.10.- 30.10. Tallinna meistrivõistlused (eelturniirid) Tallinn T.Truusi MKK

Teab keegi midagi selle turniiri kohta lähemalt öelda?

Anonymous said...

eelmisele
Tunnen ka huvi.Aga küsima pean enda käest!

Anonymous said...

Tarvo viimane ülesastumine oli tõepoolest hale...loodame, et pärast mõningast treeningut suudab ikka mehe eest väljas olla ega löö lihtsast positsioonist mööda...Viimane etteaste oli selles mõttes ikka päris masendav!

Anonymous said...

Iga teise maletaja kaasa löömine antud projektis oleks kindlasti paremini ülal loetletud positiivseid elemente esile toonud.
Eks kõige suuremat kuulsust malele on ju toonud Tõnu Trubetsky looming.

Anonymous said...

Miks M.Kolk ignoreerib selle huvitav uudis?

Anonymous said...

Tallinna Meistrivõistluste juhend sai viimaks päev enne registreerimistähtaega avalikuks. Kuidagi imelik on selline asjade korraldus.

Eelmise aasta sama võistluse aruandedki vististi kolmveerandaasta jagu endiselt esitamata http://www.tallinn.ee/est/sport/Spordiprojektide-aruande-volglased-2

Spordiprojektide aruande võlglased

Organisatsiooni nimi Projekti nimi Eraldatud toetus Aruande tähtaeg
Tõnu Truusi Malekoolkond Tallinna täiskasvanute meistrivõistlused males 14100 28.01.2011

Anonymous said...

> Miks M.Kolk ignoreerib selle
> huvitav uudis?

Ei tea, võib olla Marek harjutab tasapisi. Eriti efektne ja kindlasti malet propageeriv oleks, kui "doktor Seeman" kohtuks poksiringis matemaatikadoktor Kolgiga ja saaks tappa.

On asju, mida tasub afišeerida ja asju, mida ei tasuks.

Anonymous said...

TTMKK vähemalt üritab midagi teha! Kuidas see välja tuleb see on juba ise küsimus. Siinsamas küsiti ka varalahkunud Vaadeldaja turniiri kohta (mis on siinsamas vaadeldaja kalendris ära märgitud), millele ei järgnenud mingit reaktsiooni.

Anonymous said...

Piinlik lugu küll kui korraldus selliselt käib, et päev enne registreerimistähtaega alles juhendiga lagedale tullakse. Ei saa aru, mis segas nii tähtsa võistluse nagu Tallinna meistrivõistlused juhendi varasemat avaldamist. Oleks tahtnud isegi mängida, aga ei teadnud nädalavahetust vabaks teha kuna turniiri toimumisele ei viidanud ükski nähtav maamärk. Näib maletajate mõnitamisena selline asjade korraldus.

Anonymous said...

Viriseda saab alati. Ei taha küll õigustada juhendi hilinemist, aga Eesti on suhteliselt konnatiigi sarnane, kus kõik maletajad tunnevad kõiki, ning tegelikult oli vajalik info ainult ühe telefoni kõne kaugusel. Aga muidugi on lihtsam ära panna ja oma virin siia postitada!

Anonymous said...

Ei ole vististi maletaja asi võistluste korraldajaid taga ajada ja muudkui pärida ürituse toimumise või mittetoimumise kohta. Milleks siis juhendid üldse on? Ja vabandust, aga tõepoolest ei tea, kuhu kõnealuse juhtumi korral tulnuks helistada.

Anonymous said...

See Tallinna mv juhend ka nüüd väga täpne ei ole. Võiks ikka teada, et praegu käimas aasta 2011.

Anonymous said...

See on kindlasti Truusi ja Olde tehtud juhend. Lihtsalt vana ümber kopeeritud koos kõigi vigadega.
Kaua võivad sellised ükskõiksed tegelased malerahvast lollitada-mõnitada? Isegi aastanumbri panevad nad meelega vale, et oleks põhjus hiljem turniir ära jätta.

Anonymous said...

> See on kindlasti Truusi ja Olde
> tehtud juhend. Lihtsalt vana
> ümber kopeeritud koos kõigi
> vigadega.

See on üldlevinud praktika. turniiride juhenditest umbes 1/3 on eelmise aasta vigadega. Teatud osa maletajaid kirjutada-kopeerida mõistab, aga lugeda kas ei viitsi või on sellega raskusi.

Anonymous said...

Ja nii ükskõiksed tegelased, et ei parandatagi ära! Normaalne!
Samasuguse suhtumisega "juhitakse" ka Eesti malet.

Anonymous said...

Saage aru, Oldel on arvutis ainult PDF reader - ei lase midagi muuta.

Anonymous said...

Ei imestaks eriti kui sellise hingestatud orgunni peale malemaja täna osalejatest üle ajab ja kahekesi kohale tulnud Malle Laut ja Masha kaksiraksi Tallinna tšempionaadi finaali pääsejat selgitama asuvad. Finaal mängitakse 4 osalejaga ja võitjale on auhinnaks soe käepigistus ja pikk pai. Jehuuu, malevanker veereb nii mis kole! Halleluuuja!

Anonymous said...

no krt sellisest asjast tuleb kirjutada kuskile rohkemasse kui vaadeldaja, ikka üle eestilisse ajakirjandusse, tõmmata asjale avalik tähelepanu. see on ju lihtsalt absurd mis toimub. maletajate üle lihtsalt irvitatakse. see ei ole ju ometi mingi jõgeva või uugametsa mv, kus kõik 6 maletajat ühe ruutkilomeetri peale elavad ja jutt liigub külapoe taga, millal kuhu mängima vaja minna. tallinna mv-lt on ühtelugu veel võitja lastud otse eesti mv finaali. huvitav kellele see kasulik on, et niimoodi toimitakse.

sellest tuleks ometigi kellelgi aru anda, miks niimoodi käitutakse. kui ei taheta või viitsita asju korraldada, siis on aeg eest ära astuda, aga mitte piduriks olla. ja huvitav et sellistele üritustele küsitakse veel linnalt raha ja saadakse kah. ainult üks maletajate mõnitamine käib. AJAKIRJANDUSSE TULEB SELLISED ASJAD KOHE VIIA, muidu ei lõpegi selline kaabaklus ära