Thursday, October 13, 2011

Juhend: Kaido Külaotsa Malekooli noorte nädalalõputurniir


1. Võistluse korraldaja
Võistluse korraldab Kaido Külaotsa Malekool koostöös Eesti Male Toetusühinguga. Võistlus kuulub Eesti Male Toetusühingu poolt korraldatud 2011.a noortesarja: http://www.eestimale.ee/noortesari2011/

2. Aeg ja koht
Turniir viiakse läbi 22.-23. oktoobril 2011. aastal Tallinnas Paul Kerese malemajas (Vene 29), algusega 22. oktoobril kell 11:00, registreerimine 10:00-10:45.

Võistluse planeeritav ajakava (kuni 18a turniiri jaoks).
Laupäev, 22.10.
10:00 - 10:45 registreerimine
11:00 - I voor
13:15 - II voor
16:00 - III voor
18:15 - IV voor
Pühapäev, 23.10.
10:00 - V voor
12:15 - VI voor
14:30 - VII voor
ca 16:45 – lõpetamine

Võistluse planeeritav ajakava (kuni 8a ja 11a turniiride jaoks).
Laupäev, 22.10.
10:00 - 10:45 registreerimine
11:00 - I voor
12:15 - II voor
13:30 - III voor
14:45 - IV voor
Pühapäev, 23.10.
10:00 - V voor
11:15 - VI voor
12:30 - VII voor
ca 13:45 - lõpetamine

3. Osavõtjad
Osa võivad võtta kõik maletajad, kelle sünniaasta on kuni 8-aastaste turniiril 2003 ja nooremad, kuni 11-aastaste turniiril 2000 ja nooremad ning kuni 18-aastaste turniiril 1993 ja nooremad.

4. Eelregistreerimine
Eelregistreerimine teostada hiljemalt 20. oktoobriks 2011. a. kell 12:00 eelistatult e-mailile malegold7@gmail.com või telefonil 53496452 (Margus Sööt), teatades osaleja ees- ja perekonnanime, sünniaasta.

5. Turniiri korraldus
Võistlused viiakse läbi individuaalturniiridena (kuni 8-aastased, kuni 11-aastased ja kuni 18-aastased noored). Mängitakse 7 vooru šveitsi süsteemis. Mõtlemisaeg: 18a turniiril 1 tund mõlemale vastasele partii lõpuni; 8a ja 11a turniiridel: 30 minutit mõlemale vastasele partii lõpuni.

6. Majandamine
Võistlejate lähetuskulud kannab lähetav organisatsioon. Võistluse osavõtumaks on 5.- eur.

7. Autasustamine
Turniiride kolm paremat saavad auhinna. Kui mõnel turniiril osaleb vähemalt neli neidu, siis parim neist saab auhinna. Võrdsete punktide korral auhinnad jagamisele ei lähe.

8. Üldist
Kõik käesolevas juhendis määratlemata küsimused lahendab turniiri orgkomitee koos peakohtunikuga.
Lisainfo ja sarja üldarvestus: http://www.eestimale.ee/noortesari2011
PS! Võistlustel kehtivad EML-i litsentsireeglid.

234 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 234 of 234
Anonymous said...

Kordamine on tarkuse ema. Miks oli Jaan Narva valik Moskvas ainuvõimalik?

Anonymous said...

Opositsioon on EML juhtimise segamisega hästi hakkama saanud! Valib üldkoosolekule oma usaldusisiku protokollima ja tuleb välja, et eesmärgiga saboteerida protokollimist. Nüüd võib olla kaks protokolli, mis omavahel ei kattu ja kumbagi ei saa ametlikuks võtta.
KS asub tegutsema ja süüdistab EML protokolli puudumises.
Sellisel viisil siis KS eesti malet edasi viibki!

Anonymous said...

Ants, ole hea mees ja katsu see protokolli asi kuidagi tagantjärgi korda ajada. Piinlik on selleteemalisi aina uusi ja uusi kommentaare siit lugeda.

Kristjan Sander said...

Kas seda olümpiakoondise taksosõidu teemat ka mitte 2010. a. augustis ei arutatud?

Kui meil oleks protokoll olemas, saaks anonüüm seda lugeda ja ei peaks siin küsima.

Kristjan Sander said...

Muidugi on üsna arusaamatu, miks üldse peaks praegu rääkima mingist igivanast taksosõidust, kui vahepeal on olnud väga tõsiseid probleeme palju suuremate summadega.

Anonymous said...

Kes nüüd idioot on, kuid palju vanemaid asju tuletatakse siin järjepidevalt meelde. Paistab, et meeldetuletusteemasid valitakse selle järgi mis endale sobivam ning mitte õiglaselt.

Aga mis tõsised probleemid on vahepeal olnud palju suuremate summadega?

Anonymous said...

Näed siis Ants, seda protokolli oleks ikkagi hädasti vaja, et lugupeetud anonüümsele malehuvilisele seda taksosõitu selgitada. Kuna paistad olema seda protokolli asja seni hingega ajama olevat Ants, siis katsu anonüümsele malesõbrale tema siiras malemures vastu tulla ja vähemasti see taksolugu või veel parem kogu protokoll paberile saada. Rahvas nõuab!

Anonymous said...

Väike siiras inimeste aususe test, et kas siis on olemas head põhjendused ainuvõimalikule valikule. Ei midagi rohkem. Et soovitatakse mingit protokolli oodata on vastuseks enam kui ammendav mõistmaks kuidas tegelikkusega lood on.

Anonymous said...

Appi!
Eesti noored mängivad Afganistani lipu all Brasiilias?Läti ja Leedu omad oma lipu all.

Anonymous said...

Kah mõni asi kui noorte MMil Afganistani lipu all oleme. Hea veel et Uganda lipu all ei mängi. Mäletate veel seda bravuuri? http://www.ohtuleht.ee/164805

Hendrik Olde: "No aga mida sa ühelt Uganda esindajalt tahad, kui talle kingitakse viiskümmend malelauda!? Loomulikult võtab ta need vastu, müüb kodumaal kolme dollari eest maha ja paneb 150 dollarit taskusse."

Anonymous said...

Eesti noored esinevad Brasiilias Afganistani lipu all?vähemasti praegu on nii.Appi.

Anonymous said...

Minu poolt siis ka mõni tagasihoidlik sõna käesoleva eriliselt menukaks osutunud teadaande juurde.
Kõigepealt soovin veelkord omalt poolt kutsuda kõiki lapsi ja noori mängima Kaido Külaotsa Malekooli turniirile, mis saab teoks tänu väga heale koostööle Eesti Male Toetusühinguga!
Siin kommentaariumis on peatutud igasugu teemadel, mis sellest turniirist on kaugel või veelgi kaugemal. Aga eks need tahavad ka kuskil selgeks rääkimist.
Ütleks ka nende kõigi kohta sõna sekka, aga aega lihtsalt pole nii palju, konkurendid uurivad selle ajaga mitu varianti läbi.
Märkasin, et hiljuti on (taas)pinnale kerkinud lugu miskist taksosõidust. Võin öelda, et mina istusin ka ühes nendest taksodest ja ei nurise. Masin oli korralik, Moskva peal mingeid mõttetuid ringe ei teinud ja raha võeti ka nagu kokku lepitud. Igati tipp-topp sõit.
Miks Jaan Narvat eriliselt selle sõidukesega seostatakse, see on küll minu jaoks müstika, koondis jõudis ju ilusti koju. Mina seostaks küll Jaan Narvat Hantõ-Mansiiski olümpial Triin Narva suurepärase esinemisega. Võib kindel olla, et Jaanil oli selles oluline roll.
Üldiselt, tuttav tunne. Olen harjunud, et mind on ka hakatud kutsuma igasugu huvitavate nimedega. Mõni nimetab kohe tõsimeeli mind poliitikuks, malepoliitikuks:-) Sooviks rahutuid kodanikke siinkohal veenda, et males panen ma siiski endiselt pearõhku malendite õigetel ruutudel liigutamisele.

Kaido Külaots

Hendrik Olde said...

Päeval oli siia postitatud alljärgnev kommentaar:

" Eks Anonymous October 19, 2011 12:42 AM ole see tüükommija, kelle ainuke point on vihkamine Ega see pole nende jaoks tähtis, et kelle peale ja mille eest oma viha valada. Isegi see pole neile tähtis, kas nad ise oma vihatavast teemast ka midagi teavad.
Nad lihtsalt ei ole suutnud mõista, et nad ise loovad enesele oma enese vihkamise läbi seda rahuolematust, mis ei võimalda neil olla õnnelikud.
Ei ole lihtsalt ikka veel mõistnud üht väga lihtsat tõsiasja, et tegelikkus on nende jaoks nende enese peegeldus. Nad ei ole proovinudki kunagi elule naeratada ja ainult seepärast pole võimaldanud Ka elul vastu naeratada.
Viha, rahulolematus, kibestumus, hirmud - see ongi nende reaalsus, sest ainult seda oskavad nad enese ümber näha. Kahjuks!"


Lugege ja mõtisklege, kas see tõdemus ei käi mitte MEIE KÕIGI kohta?! Mingi aeg tagasi rääkisin inimesega KM-st ja ta ütles - täpselt sama olukord males oli ka kolmkümmend aastat tagasi, kus kõik olid kõiges süüdi ja inimesed ei olnud nõus koostööd tegema, omavahel suhtlema, jne. See on males olnud nii kogu aeg ja ka paljud inimesed on samad tollest perioodist...

Mina rohkem siin ei reageeri ühelegi asjale ning kui ikka mingit väljakannatamatut lausrumalust tuleb, siis selgitan ja vastan teisi kanaleid pidi.

Edu ja mõtlemist MEILE KÕIGILE!

Anonymous said...

Edaspidi siis vist enam mingeid luukeresid kapist välja ei lastagi?! Luukered kopitavad kapis kuniks päris unustusehõlma varisevad.

Anonymous said...

Laimaja Oldel jälle töine päev. Tundub, et ta kisub ise ainult sellepärast tüli, et saaks kõiki ainult laimata ja laimata. Milline kirg!

Anonymous said...

Teema lõpetuseks üks nali aastast 2004, vahetult pärast maleolümpiat.
Sõitsime Sinuga ühes autos aasta lõpus EML juhatuse koosolekule ja sain ootamatult telefonikõne (vist oli Rummu kinnipidamisasutusest), kus vangla instruktor uuris, et kas maleliit ei oleks huvitatud projektist ja ei leiaks mõnda maletajat/treenerit, kes oleks huvitatud vangidele malet õpetama.
Kui olin teile selle autos edasi öelnud, siis Sinu repliik oli :"Kas sa valmistad endale uut töökohta ette?!"


Võtsite kõik seda huumoriga ja naersite koos? Või jäi mõnele okas hinge, et veel 7 aastat hiljem üht argipäevast vestlust nii detailideni mäletab?

Anonymous said...

Maletajate mõte liigub pisut teisiti :-)
Lihtsustame!
Kes juhib autot, õige, autojuht. Kes õpetab lapsi koolis, jälle õige vastus, õpetaja.
Kes teeb ja esitab koosoleku protokolli, ütlen vastuse ette, muidugi protokollija.
Näete, saitegi aru, inimene, kellele on antud vastavad volitused!

Kristjan Sander said...

Hendrik Olde viimane postitus on hea näide sisutühjast demagoogiast: jälle mitte ühtegi fakti ega konkreetset väidet, vaid ainult üldsõnaline keerutamine ja solvunu mängimine.

Kui keegi ainult "positiivsetest energiatest" ja muust sellesarnasest jutlustab, siis võiks ta küll mõnele sektile juhiks sobida, aga mitte spordialaliidule. Mis koostööd niimoodi loodetakse saavutada? Et kõik tõstaks käed taeva poole ja vastaks: "Halleluuja!"?

Anonüüm küsis, milliste taksoarvest suuremate summadega on Maleliit vahepeal hädas olnud. Sellelegi küsimusele saaks ta vastuse 2010. a. augusti üldkoosoleku protokollist. Kuna seda ei ole ja juhatus kavatseb nähtavasti seadust edasi rikkuda, viitan oma lühikesele artiklile, mis sai kirja vahetult pärast toda koosolekut:

http://vaadeldaja.blogspot.com/2010/08/kristjan-sander-maleolumpiast-ja.html

Kristjan Sander said...

Või nojah, mitte vahepeal, aga sama üritusega seotult. Maleolümpiast osavõtu kontekstis kõne all olnud summadega võrreldes on see taksoarve marginaalne.

Anonymous said...

"Halleluuja!"

Anonymous said...

jah, selle Kristjani meenutatud vestluse viimane tolleaegne kommentaar kehtib ka täna.

rullik said...

Ants, korraldad selle südameasjaks võetud venima jäänud protokolli siis ära?

Anonymous said...

«Oldest ‹Older 201 – 222 of 222 Newer› Newest»

isegi kommentaariumi viimane rida viitab meie suurele juhile, mis teha?

Anonymous said...

Siit kommentaaridest leiab tõelisi kuldmune:

Taksosõidud, ruubiku kuubikud? Kristjan kirjutab ka ju ulmet. Kahasse raamatut kirjutada ei taha?
Jõle armas oleks!

Mõelda, kahe tuntuima malepoksija ühine ulmeromaan, kuidas taksoga Moskvas käidi..

Marek Kolk said...

Romaan ise võiks ju väga hea olla ja ilma irooniata. Kui oleks tõsiselt hea oskustega kirjanik, saaks nii mõndagi loodud.

Anonymous said...

Oh rullik, rullik...
Loe October 20, 2011 8:00 AM

Anonymous said...

Kas mingeid tulemusi kaa üles pannakse? KKMK koduleht väga informatiivne ei ole http://www.malekool.ee/ samuti ei sisalda koondtabel http://www.eestimale.ee/noortesari2011/ tulemusi.

Anonymous said...

Vaatame, kumb saab ennem tulemused ülesse, kas vaadeldaja või Maleliit!

Anonymous said...

Tunnen huvi Tallinna Meistrivõistluste vastu.

EMLiidu kalenderplaanist loeme:

28.10.- 30.10. Tallinna meistrivõistlused (eelturniirid) Tallinn T.Truusi MKK

Teab keegi midagi selle turniiri kohta lähemalt öelda?

Aare Võsu said...

Vaatasin Ida-Virumaa lahtiste esivõistluste tabelit ja hämmastusin. Lõppkokkuvõttes 1. ja 2. koha omanikud omavahel ei mänginud ja 3.-4. koha omanikud samuti. Formaalselt on kõik JOKK aga kas tõesti 9 vooru saab mängida nii, et võitjad omavahel ei kohtu? Tuleb välja, et saab - vee üks näide swissturniiri paarimise omadusest - kellele õnn, kellele õnnetus.

Anonymous said...

Vabandust, aga ei ole naljakas! Turniir ammu lõppenud ja tulemusi üles ei saa!
HÄBI!

Tuuli said...

Tulemuste lingid leiab Vaadeldaja turniiride juhendite ja tulemuste lehelt: http://vaadeldaja.blogspot.com/p/turniiride-juhendid-ja-tulemused.html

Anonymous said...

No läks ikka aega, nohjah, kui kallis MacDonald Karlovich ise oli asjal abiks, siis mõistetav, ikkagi vana aja mees :-)

Anonymous said...

Turnii on ammu läbi. Millal muutused reitinguarvestuses ära tehakse? Kas jälle ei suudeta reitinguametnikule õigel ajal tasuda, või polnud see tasumine plaaniski? Korrektsust võiks rohkem olla. Muide, Tallinna MV eelturniiri reitinguimuutused olid juba järgmine päev üleval.

«Oldest ‹Older   201 – 234 of 234   Newer› Newest»