Thursday, March 26, 2009

Esita oma küsimus Hendrik Oldele!


Meie kallitel lugejatel on ainulaadne võimalus - nimelt toimub Vaadeldaja järjekordne online-intervjuu Eesti Maleliidu juhatuse esimehe Hendrik Oldega. (pildil vasakul)

Kõik, kes soovivad midagi küsida, võivad seda teha antud postituse kommentaarides. Hendrik Olde garanteeris, et vastab kõigile küsimustele, mis on esitatud oma nime all, anonüümsetele ja igasugu "malehuvilistele" ei pruugi vastust tulla. Palume esitada küsimusi, mis on seotud otseselt Hendrik Olde ning EML tegevusega.

Hendrik Olde on Fide meister, eesti reiting 2289 (kiirmale - 2344, fide - 2309). Aastal 1995 koostas ta raamatu Paul Keresest.
Aastal 1996 jagas ta koos Sergei Zjukiniga Eesti Meistrivõistlustel 1st kohta.

Küsimuste esitamiseks on aega kaks nädalat.
Pildi link.

24 comments:

Anonymous said...

Kuidas te seletate Eesti Maleliidu praegust maksuvõlga?
Kas teil on ideid, kuidas Eestis praegust noortemale taset tõsta, et meilgi omad Carlsenid välja tuleksid?
Kuidas te kommenteerite seda, et teie ja mitmete eesti tippmaletajate (eesti mõistes tippmaletajad) vahelised suhted ei ole just kõige paremad?

Kaarel Nestor

Kaarel Alasoo said...
This comment has been removed by the author.
Kaarel Alasoo said...

Mida peate enda suurimaks saavutuseks Eesti male heaks?

Kuidas sujub ettevõtmine "Male MK Eestisse"? Mis on meie suurimad miinused ja plussid selle taotlemisel?

Kaarel Alasoo

Kaarel Alasoo said...

Ma küsin veel mõnda asja... ma loodan, et küsimuste limiiti pole:)

Ilmselt igal maletajal on mängitud mänge, millest nad ise väga lugu peavad. Millised mängud teil endil kõige eredamalt meeles on?

Keda näete viie aasta pärast Eesti maletajana nr.1?

Mida arvate mõttest teha mõne järjestikuse NL turniiri asemel üks turniir? Kus kahel-kolmel nädalalõpul mängitakse ühte turniiri, aga pikema ajakontrolliga.

Anonymous said...

1) Kuidas lastel (maleliselt) läheb?
2) Kui palju kulus 2008. aastal maleliidu raha teie isikule (palk, ametiauto kulud + muud kompensatsioonid) ja kui suure protsendi see moodustas maleliidule riigi poolt eraldatud summast? Palun ligikaudseid numbreid.
3) Kas olete palgaga rahul?
4) Kirjeldage palun oma "tüüpilist" töönädalat.
5) Milliseid võõrkeeli valdate?
6) Teie tugevused ja nõrkused juhina?
7) Kui paljusid maailma tippmaletajaid isiklikult tunnete? On ka mõni lähedane semu?

Jürgen Innos, tippmaletaja Tartust

Anonymous said...

Kaarel Alasoo küsimused näivad küll väga fännamisena. A la kuhu H. Olde jõuda males kavatseb jne. Tule taevas appi. Võtke mõistus pähe noored lollakad. Keskendugem ikka sellele, mida Eesti Maleliit H. Olde isikus viimastel aastatel korda on saatnud.

Kaarel said...

kuule viimane jorss... ma luban(sorry kaarel kui luban siin sinu eest), et kaarel alasoo olde fännamisega küll ei tegele. küsimused nagu küsimused ikka, et sa va jobu võiksid oma anonüümsuse kaotada ja julgeda ise midagi küsida, kui sulle need ei meeldi, mida kaarel pakkus.

Kaarel Nestor

sass. said...

see anonüümne debiilik on jah värdjas, tuleb lampi sõna võtma. võiks tõesti oma anonüümsuse kaotada ja rääkida nagu mees, mitte pugeda netimaailma anonüümsuskoobastesse. küsimused on nagu küsimused igal online intervjuul, miks kuradi pärast peaks see pugemisena tunduma. idioot raisk. mine palun perse. aitäh.

sass. said...

ja kaarel, ära alasoo eest palun midagi luba. tänasest päevast hakkan olde fänniks ja toetan teda igal sammul. kes tema asemele parema juhi pakub, kes asjaga samal või paremal tasemel tegutseda suudaks/viitsiks siis palun väga, seni aga tõesti pange oma suumulgud kinni ja olge palun vait.

ja anonüümsed võiksid ikka veel oma süütuse kaotada. ei hakka hlavasti ütlema kuigi jubedalt tahaks.

ootan juba vihaseid kommentaare enda pihta, aga ausalt öeldes on mul väga pohhui.

sass. said...
This comment has been removed by the author.
sass. said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Sander Kukk, sa oled ikka ERILINE debiil

Anonymous said...

jälle täis?

Juhan Millimallikas said...

Kukk on pilves :)

Simo Runnel said...

Millised võiksid olla järgmised Eestis ilmuvad maleraamatud?

Simo Runnel

sass. said...

anonüümsed saadan kohe perse. idikatega ei viitsi jaurata.

Kaarel Alasoo said...

Ma ei saa ka aru... ainult teiste arvustamisega saate hakkama. Vaata mis Olde tegi või vaata mis see küsis. Kui sul on probleeme siis ürita need rahulikult selgeks rääkida. Küsi, miks nii või miks naa... mitte ära hakka enda eelarvamuste põhjal kohe otsuseid tegema. Mitte mingit objektiivsust ei ole. Ja tõesti, kui ka midagi öelda on... siis palun tule kapist ka välja, jätab tõelise hädapätaka mulje sinust.

Anonymous said...

Jaanuari kuus toimus EML eestvedamisel nn ümarlaud Eesti malet ja maleliitu puudutavatel teemadel. Kohtumisel, millel osalesin ise ja osalesid ka Sina Hendrik, sai paika pandud mitmed tähtajad ja lähiaja tegemised. Paraku on päris mitmed tähtajad jälle mööda veerenud. Milles põhjus? Kas juhatus ei ole töövõimeline?
Parimat soovides
Gert Elmaste

Anonymous said...

Kui olen ikka pool apteeki omale sisse söönud ja liitri viina peale joonud, siis eelistan kommenteerida anonüümselt. Seepärast, et ei oleks järgnevalt piinlik mõnel maleturniiril soliidsete maletajatega kohtuda ja malet mängida. Mõnede noormeeste hulgas paistab aga levivat teistsugune trend. Paradoks aga eelkõige selles, et mitte neil ei ole pohhui, vaid neist on pohhui ega sõltu kuskil midagi, seepärast ikka vahel püütakse endid nähtavaks teha ja tähelepanu saada:)

Kaarel said...

vabandust, aga anünüümsena mingit jura apteegist ja alkolist rääkida on suht pointless ju. kui sa siin kedagi milleski süüdistad või kommenteerid, siis proovi seda teha ikka eksisteeriva isikuna mitte mingi interneti avarustes ringi tuiava kibestunud troppina.

Naxer said...

Mis siin ikka süüdistada on. Eks loe ise mõnda eelnevat kommentaari. Kui seepeale ikka arvad, et mõnedel juhtudel poleks ilmselt parem anonüümseks jääda, siis on küll üsna kurb.

Ei viitsi minagi alati oma nime lisada peldikuseinale, kus võib kohata väljendeid, ning pöördumisi mis võtavad normaalse diskussiooni isu ära üsna...

Anonymous said...

mis maleelus ka toimub? vaadeldajad talveunes?

nikitheone said...

Kahju, et siin sitaloopimiseks ära läks.

Vaadeldajal oli kevadväsimus.
Järgmine nädal üritame aktiivsemad olla!

Anonymous said...

Vaadeldaja nüüd pole küll see koht kus EML tegevuse üle juurelda.