Saturday, March 17, 2012

Brachinsky mälestusturniiri tulemused.

1.-2. Volodin, Putka 7p.
3. Ehlvest6,5p.
4.-7. Kanep, Švõrjov, Valgmäe, Kuusk 6p.

Turniiritabelit on võimalik ka siin näha.

21 comments:

Anonymous said...

Tubli töö, Putka! Kas ta on keegi kohalik maletaja?

sass. said...

Jah. Terve elu Viljandi metsades üksinduses elanud ja malet õppinud vanem härrasmees, kes tuli ja lõpuks end proovile pani. Tuli välja küll tal nagu näha.

Anonymous said...

Kõige tugevam maletase on ikka malemaja garderoobis - Tuul ja Remmel ei kaotanud ainsatena sel turniril ühtegi partiid!!!
Viike muidugi ka omajagu

sass. said...

Tõsi. Tuul ütles mull pärast Rae turniiri lõppu, et tema maleline iidol on Oleg Krivonosov. Eks siit võib igaüks omad järeldused teha. :)

Anonymous said...

Tabelis on paar väikest viga. Vijandi väga omapärase avangukäsitlusega malemehe Tambet Tõnuristi tavamale reiting oli detsembri alguse seisuga 1710, kiirmale reiting 1836. Need detsembri alguse reitingud peaksid nüüd igavesed olema, mitte nulluma.

Anonymous said...

Viimasel ajal ei ole olnud vist enam turniiri, kus mängijate algasetus oleks olnud vastavuses nende reitingutega. Lisaks oli Viljandis algselt tabelisse loositud Vorobjov, keda ometi kohal ei olnud. Kui soovitakse saata tabelsid ka FIDE arvestusse, siis peaks ka mängijate asetuse ja nende kohalolu mitu korda üle kontrollima.
Eks oma osa jamades ole kindlasti ka EMLi reitingute mitte uuendamises. Nüüd juba kolm kuud pole reitinguid uuendatud. Ka mängijate nimekirju pole uuendatud. Ainult litsentside olemasoluga tegeldakse. Aga milleks litsentsid?
Uuel juhatusel ja nõukogul peaks vist 100 päeva täis olema ja võiks juba ka mingeid tulemusi näidata.

Anonymous said...

Viljandis kasutati Fide reitinguid mitte Eesti omi. Seetõttu ka 0-reiting härra Tõnuristile.

kas tuleb tuttav ette? said...

Seda võiks ka mõne teise mehe kohta öelda:

Kuigi ka varem on Keskerakonnast vastuolude tõttu Savisaarega lahkunud mitmed tuntud poliitikud, nagu Liina Tõnisson ja Sven Mikser, siis Seppiku sõnul toona tal mõtet Keskerakonna uks enda tagant kinni panna ei tekkinud. «See oli teine situatsioon ja ka Edgar Savisaar oli teine,» tõdes Seppik. Poliitiku arvates on Keskerakonna juht viimastel aastatel oluliselt muutnud ning halvemuse poole. «Ta pere on lagunenud, ta on kõik sillad põletanud. Ta ei mängi enam malet, vaid pigem harrastab nuiaga pähe tagumist ja seda sporti ei taha mina temaga koos teha,» kinnitas Seppik.

Anonymous said...

Viimane lõik on küll naelapea pihta :)

Anonymous said...

«Ta pere on lagunenud, ta on kõik sillad põletanud. Ta ei mängi enam malet, vaid pigem harrastab nuiaga pähe tagumist ja seda sporti ei taha mina temaga koos teha,» kinnitas Seppik.


Seppik ajas Savisaare ja Olde segamini :)

Anonymous said...

Mõnel on ikka väga valus. Ükskõik mis teemat käsitleda, ikka jõutakse kellegi personaal küsimuseni välja.

Anonymous said...

Ja ka Aalo Põvvatil ning Artur Valgel Fide reitingud? Nu i nu...

Probleem ei ole selles, et ükskord on ühel mehel reiting märkimata jäänud. Probleem on selles, et Eesti reitinguarvestust enam üldse ei toimu, kuigi raha kogutakse otseslet just selle tarbeks. Seega makske raha tagasi!

Samas, ilma Eesti reitinguteta noortemalet eriti ei arenda kah.

Fide reitingud hangime neile üle 1800-stele, või hea küll, üle 1500-stele. Kes üle jäävad? Valdav enamus noormaletajaid!

Anonymous said...

Ütlesite ju siin, et Marek tehku oma tööd ja ärgu plõksigu. Nii teebki. Ikka ei olda rahul.

Anonymous said...

teab keegi miks EML kodulehel Viljandi turniiri tulemusi ei avaldata?

Anonymous said...

On seal suur vahe, kui Viljandi tulemused jäävad EMli lehele avaldamata?
Hoopis tähtsam on, et turniiri juhendis oli punkt, et tulemused saadetakse FIDEle! Aga seda pole seni tehtud.

Anonymous said...

Õpetlike momente on veelgi! Tubli, et mehed teevad ja korraldavad. Nüüd peaks olema kohale jõudnud arusaam "tegemisrõõmudest".
Teisi kritiseerida, kiruda, sõimata jne. on tore, kuid ise sellist suhtumist taluda on ebameeldiv.
Mida soovid endale, tee teistele!

Anonymous said...

Meedias oli mingi teema uuetest reglementidest - Õhtulehes ja saates Mehed ei nuta.

Kristjan Sander said...

Kulla anonüüm, Viljandi jt. turniiride korraldajatest on osa seda aastakümneid teinud. Päris rumalusi pole ikka ka mõtet rääkida.

Anonymous said...

Tühja see Viljandi... ehkki seal saadi minu meelest kõigega hakkama, aga järgmisena tõmbab mind käima Olde mälestusturniir... loodan Eesti ajakirjanduse suurimat tähelepanu kogu 2. Eesti Vabariigi ajal malele... ja ikka positiivset, ikka positiivset... ja seda male mõistagi

Anonymous said...

Tühja see male... Peaasi et pulli saab!

William Mosley said...

«Ta pere on lagunenud, ta on kõik sillad põletanud. Ta ei mängi enam malet, vaid pigem harrastab nuiaga pähe tagumist ja seda sporti ei taha mina temaga koos teha,» kinnitas Seppik. Seppik ajas Savisaare ja Olde segamini :)