Saturday, September 11, 2010

Uskumatu! Svenzast saab Eesti esimene malediskor?

Nädal tagasi avas suurejooneliselt oma uksed uus mängude klubi Playmakers Club, mis tõi avamisele üle saja mänguhuvilise. Uue klubi avamisega tähistas oma sünnipäeva kõigile teada tuntud pokkerimees Toomas „Kajamees“ Taimla. Jõudu katsuti erinevates kaardimängudes - pokker, potiknoi, millele lisandusid male, renju, yatzy, backgammon ja meelelahutuslik seltskonnamäng valetamine.
Maleturniiri võitis Niki - palju õnne!

Täna toimuval üritusel on DJ pulti palutud Sven Reimaa, meistrikandidaat males!

"Midagi sellist, mis hakkab sündima sel laupäeval aadressil Tornimäe 5, pole veel ennem siinmail nähtud. Klubi Playmakers toob diskoripulti Eesti ühe vihatuima ja samas armastatuima pokkerimängija, Svenza. Mees oli ise pakkumisest väga üllatunud, kuid tõelise elumehena ta risti ette ei löönud. „Muidugi teeme ära,“ ütles ta ja lubas isegi Eesti esimaletajad oma taktikepi järgi jalga keerutama panna." kirjutab Poker News.

Tänase ürituse plakat:


Mina kuulsin klubist täna esimest korda. Paistab igaljuhul väärt ettevõtmine eriti mõttespordi harrastajaid silmas pidades. Kunagi peaks ka kaema minema.

1 comment:

sass. said...

Veel toimusid esimesed Eesti MV sellised huvitavas spordis nagu kivi-paber-käärid ja male võitis siiski Niki mitte Marko. :)