Thursday, June 3, 2010

Neljapäeval saab avalöögi BEKO noorte rahvusvaheline turniir

Maleakadeemia Vabaettur korraldab koostöös Eesti Male Toetusühinguga Tallinnas Paul Kerese malemajas (Vene tn 29) 3.-6. juunini 2010. a BEKO rahvusvahelise noorteturniiri males.

Turniiri erilehe ja täpse ajakava leiab siit http://www.vabaettur.ee/BEKO. Võimalus on jälgida ka LIVE-ülekandeid.

Hetkeseisuga on turniirile registreerinud juba 103 noormaletajat erinevatest riikidest. Pidevalt uuenevad osalejate nimekirjad leiab siit.

Vahetult pärast BEKO rahvusvahelise noorteturniiri lõpetamist toimub 29. Tallinna Vanalinna Päevade programmi raames 6. juunil kell 13 Tallinnas Harju tänava haljasalal paarissimultaan 20 laual, kus Eesti esimaletaja Kaido Külaots ja Eesti üks andekamaid noormaletajaid Mark Lapidus (keskmisel pildil, allikas EML) teevad kordamööda käike.

Malesimultaanile kutsutakse osalema 20 maletajat, malehuvilist.

Kuna simultaan saab teoks vahetult pärast 3.-6. juunini Tallinnas Paul Kerese malemajas toimuva BEKO rahvusvahelise noorteturniiri lõpetamist, siis on simultaanil osalejate seas tublimad mängijad nimetatud noorteturniirilt.

Kutsutud osalejate seas on mitmed tuntud ühiskonnategelased – poliitikud, ajaloolased, kirjanikud, teatriinimesed, ettevõtjad jne.

Oma osavõttu malesimultaanist on juba kinnitanud:
Vähemalt ühele osalejale pakutakse simultaani ajal nii-öelda nõuandja teenust – mõne osaleva prominendi nõuandjaks paluti mind.

17 comments:

Anonymous said...

103 mängijat on päris suur hulk

Anonymous said...

Oleks nagu Vabaetturi lahtised esivõistlused

Anonymous said...

Mulisemise asemel vähemalt tehakse midagi. See juba suur edasiminek.

Anonymous said...

Viriseks kah: turniiri live ülekanded ei toimi, ning tulemusi kah pole!

Anonymous said...

Mingi info võiks juba olla !!!

Anonymous said...

Salastatud info vä ???

Anonymous said...

Tulemused täitsa olemas

Anonymous said...

Tsiteerides klassikuid, siis turniiri korraldajad võiksid palgata mingi korraliki it firma turniiri ülekandeid tegema, kuna nad ise ei saa ka ühe laua ülekandega ise hakkama.

Anonymous said...

"NB! Esimesel mängupäeval oli LIVE-ülekanne häiritud seoses internetiühenduse katkestusega Malemajas."

Anonymous said...

Tsiteerides anonüümseid virisejaid, malemaja võiks palgata inimest, kes looks normaalse internetiühenduse

Anonymous said...

Ärge pange pahaks, Maleliidul olid ka hästi suured jamad juunioritelt ülekannete tegemisel. No kuidagi kohe ei saanud jälgida.
Aga mis siin kurvastada, päike väljas paistab, ilm on ilus!

Marek Kolk said...

"Ärge pange pahaks, Maleliidul olid ka hästi suured jamad juunioritelt ülekannete tegemisel. No kuidagi kohe ei saanud jälgida."

Üsna räme laim. Peale avapäeva, kus pea terve Eesti oli pärastlõunal netist maas seoses elektrikatkestuse ja mõningate serverite välja lülitumisega, ei olnud seal mingeid muid jamasi. Jälgisin ise seda võistlust eemalt ja toimis päris hästi. Jama oli pigem SELLi esimese kahe vooruga ja see on ka kõik.

Daniil said...

Tere. Üks ülekande korraldajatest siin.
Me teeme seda asja esimest korda, muidugi on vead ja tõrked sees. Me oleme kah inimesed. Ning netikadu esimesel päeval ja tõrked teisel päeval EI ole meie süü. Täna see-eest saime teise laua tööle.
Ning nüüd, katsume korraldada homme-ülehomme ülekanded ilma mingite tõrketeta niimodi, et kõik malearmastajad, kes tahavad, võivad näha tugevaimate partiisid.
Tänan, et võtsite aega lugeda.

Anonymous said...

Miks ei kaasatud neid kes asjaga juba enne tegelenud?

Marek Kolk said...

Tõrked tulevad ikka sisse. Mõnikord juhtub absoluutselt absurdseid olukordi a la nt Tallinna kesklinnas läheb vool ära, Tallinn-Narva kaabel kaevatakse katki, mingi jubina voolujuhe hakkab järsku lühist andma, laud läheb lolliks, USB-ühendus kaob ära v läheb lühisesse, arvutitehnikul jookseb peas juhe kokku jne

Küll aga mida lisada saab, on mingi teateaken nt, siis saab vähemalt aimu, kas peabki nii olema v on mingi probleem v viivitus.

Anonymous said...

Ei saa aru, kas ajakavas on mingid suured muutused või on jälle kusagil midagi kokku jooksnud. Peaks käima VI voor, kuid pole veel V vooru paaregi ning ka LIVE-s ei toimu mingit tegevust.

Anonymous said...

Ahvenjarvi paneb kahel laual, super :)