Sunday, May 22, 2011

Suure-Jaani kiirturniir ja Eesti klubide MV II

Täna toimus Suure-Jaani gümnaasiumis kiirturniir. Võitjad pani Uku juba kirja, lisan et tabeli leiab siit. Turniir kuulub Paul Kerese 95. sünniaastapäevale pühendatud turniirisarja, mille üldtabel on siin.

Turniiri korraldusega võib igati rahule jääda, turniiri keskel oli  heaks tavaks on saanud lõunapaus; seekord pakuti seljankat. Turniirist meenub veel,  et loosiauhindade saajate numbreid ütles jälle Henrik Haavamäe, kes teatavasti Braschinsky memoriaalil loosis auhinna välja iseendale. Tänasel turniiril õnnestus Haavamäel seda  korrata.

Mängude poolest midagi väga erilist polnud. Mitme partii tulemus selgus mõlemapoolses ajahädas. Seekord ei oska isegi sellist ühekäigulist taktikat välja tuua, nagu ma mõnikord teinud olen. Selle asemel jätkan klubide meistrivõistluste mängude analüüsiga:

II voorus kohtusime Narva MK Kaissaga ja tulemuseks oli veenev 5-1 võit. Minu vastane oli Oleg Nikulin, kes tegi käike väga kiirelt - ja kaotas kiirelt.



Poolfinaali viimases voorus kohtusime TTMKK II-ga. Mängisin Marti Medariga ja tegin suhteliselt ruttu viigi, sest finaali pääsemiseks piisas matšiviigist ja ma ei saanud valgetega avangust midagi. Matš lõppes meie võiduga; sellega olime pääsenud finaali koos Maletähe, Reval-Spordi ja Chess Continendiga. Finaali mängud Sander Kuke ja Leo Teemäega olid turniiri kõige põnevamad, aga nendest järgmine kord.

8 comments:

Anonymous said...

Tarmole kiidusõnad väärt lugemismaterjali produtseerimise eest.

Anonymous said...

Kas 10 aastaste esivõistlused ikka veel kestavad?

Anonymous said...

Nüüd on maleliidu kodulehel koosolekute protokollid, huvilised võivad vaadata http://www.maleliit.ee/et/dokumendid.html

Anonymous said...

Kaua tehtud ..kaunikene.
Küll on sisukas protokoll

Anonymous said...

Isegi juhatuse koosoleku protokoll on olemas:)

ammusest ajast said...

http://www.ohtuleht.ee/168472

Anonymous said...

Mis see viimane link siia puutub?

Anonymous said...

Sama küsimus Õhtuleht lingi kohta?