Sunday, May 29, 2011

Heart of Finland juulis 2011

Korraldajate palvel kirjutan meeldetuletuse, et 11. - 17.07 toimub Jüväskülas järjekordne Heart of Finland maleturniir. Väga oodatakse osalejaid ka Eestist.

Hetkel on turniirile registreerinud 43 mängijat, sealhugas 7 suurmeistrit ja 4 osalejat Eestist. Täispika osalejate nimekirjaga saab tutvuda siin.

Täpsema info leiab Heart of Finland kodulehelt. Juhend inglise keeles.


21 comments:

Anonymous said...

Mängupaik malefännidele http://www.tartupostimees.ee/?id=452544 kui jahedal betoonil ära ei külma..

Anonymous said...

Huvitav palju oleks eestis osalejaid kui osavõtumaks oleks näiteks 50€?

Selle võiks näiteks Vaadeldaja küsitlusse panna. Alla selle ilmselt korralikku turniiri ei ole võimalik organiseerida?

Anonymous said...

Teeme Saku Suurhallis 1000 osalejaga maleturniiri sissemaksuga 44€?

Anonymous said...

kui näiteks Carlssen ja Nakamura osaleks samal turniiril, siis ilmselt tulemas. aga Külaotsa-Kanepi pärast küll sellist summat välja ei käiks.

Ingmar said...

Vot selline salamaletaja Eestis olemas, kes šveitsi süsteemis turniiril vastaseid alla Nakamura ei tunnista. Välja arvatud tundmatu Carlssen, aga see on küllap mõni samalaadne Rootsi salamaletaja.

Anonymous said...

nii et Ingmar osaleks kui stardimaks on 50$ ja ei ole TÜ meistrivõistlused?!

Anonymous said...

Nagu näha, siis 50€ pole keegi nõus korraliku turniiri eest välja käima. Pakkuge siis välja palju oleksite? Üks on siin oma pakkumise juba teinud.

Peep said...

Üks anonüüm andis hea vihje. Meenutaks siis veidi talve ja Kaido head esinemist, vaadake linki

http://chess-results.com/tnr45941.aspx?art=4&lan=1&flag=30&zeilen=99999

Ja mina küsiks teisti: Kes ei taha sellise taseme üritusel 50€ eest osaleda kui selline asi toimuks meil Eestis?

Anonymous said...

Korra juba taheti üle oma varju hüpata, ning eestis MO-d korraldada.

Kõigepealt võiks ikka aste madalamalt alustada, ning üritada vähemalt korralikku šveitsi süsteemis turniiri korraldada (kas või nagu Jüvaskülas või Riias). Aga nagu ka siin olevatest kommentaaridest näha siis erilist huvi selle vastu ei ole.

Anonymous said...

Need va putšistid võtsid ju ära nii MK kui ka MO.

Anonymous said...

Just. Kõigis maailma asjades on süüdi putšistid:P:P
Mõni ilmselt näeb endiselt oma märjemates unenägudes MK-d MO-d.
Edu.

Anonymous said...

Keegi ei keela Raua turniirist sellist asja tegemast. Traditsioon nagu on, aastatetagused kiitvad hinnangud ka, tippe omal ajal läbi käinud.

Ingmar said...

Kui juba küsiti, siis tõtt-öelda ma ei annaks ühelgi turniiril mängimise võimaluse eest 50 euri. Lõppkokkuvõttes toksiks ikka tagumistel laudadel omasuguste patserite vastu malesarnaseid liigutusi teha, ainult piinlik auk eelarves eristaks üritust mõnest teisest samasugusest.

Marek Kolk said...

Iseenesest võiks ju paljud osalejad 50 maksta, aga sel juhul ootaks tõesti midagi vastu: mitmepäevast pikamaleturniiri, võistluste brozüüre, mingit näksimist või kohvilauda ja väga korralikku turniiriõhkkonda (kus peaksid olema mingid lisasündmused, a la simultaanid, esitlused, loengud jms ... kloun ei teeks ka paha, kui lastega osaleda).

Anonymous said...

Aastatuhande algus. Tsirkuse esikloun ja lõvi mängivad puuris malet. Klounil konjak näpus ja tuju jube hea. Laiab mõnuga: “Kuule loom, too mulle neegrinaist, näe võta siin on viiekas.” Näitab lõvile paberraha, kus targa olemisega isand peal: “ Noh võta võta, ära põe, ma saan homme uue. Teen projekti, maleolümpia Eestisse, saab ikka!”
Lõvil kehv olla, just aafrikast tulnud ja hirmus nälginud näeb välja. Muigab ikkagi ja mõtleb endamisi, et mis kuramuse Eesti? Vähemalt nalja saab siin tsirkuses.
Aasta on 2010. Taas mängivad sõbrad malet. Esikloun kirub endamisi: “ Krdi male, krdi riik, krdi putšistid, krdi FIDE, krdi lõvi. Kõik on süüdi, mina ainuke normaalne.”
Lõvil hea olla, aus töö on ära tasunud. Joob konjakit, mõlema põlve peal tumeda nahaga naine. “Kuule kloun, sa nii räsitud olemisega, tee üks tants neegrinaisega!”
Kohe mõlemad tüdrukud kiruma: “ Kas sa hull peast lõvi, sellisega nüüd tantsima, pole tal ju reitingutki!”

Marek Kolk said...

Minu meelest on ühe ja sama labase nalja 100-kordne ülerääkimine üsna närune meelelahutusvõte.

Anonymous said...

Mnjahh, anekdootide vestmise asemel võiks mõned tõesti taastada näiteks I.Raua mälestusturniiri tema omaaegses hiilguses või pareminigi.
Selleasemel aga räägitakse siin kellegi märgadest unenägudest.

Anonymous said...

Huumor iseenesest peen.

Anonymous said...

juba on 2011 aga lõvist pole ju lõhnagi

Anonymous said...

Maleolümpia osas tuleks märgunud unenägude tegelasel esitada pretensioonid EV valitsusele, mis üksmeelselt toetas maleolümpia korraldamist Eestis.

Anonymous said...

see ei ole enam see valitsus ja meil eelkäijate tegude eest ei vastutata, kahjuks.praegu ju hea öelda, et masu võttis vahendid käest.