Thursday, May 26, 2011

Eesti klubide MV III

Jätkub klubide MV mängude analüüs. Finaali esimeses voorus kohtusime Reval-Spordiga. Võit oleks põhimõtteliselt tähendanud TTMKK-le esikohta ning ka viigi puhul oleks mingid šansid kullale säilinud. Kahjuks tuli aga napp 2,5-3,5 kaotus. Mängisin Sander Kukega ja tekkis keeruline mäng, kus oli mõlemal võimalusi. Kahjuks tegin viimase otsustava vea mina ja kaotasin. Siiski olid meil head võimalused matšiviigile, kuid siis nõustus Sarv Kasela vastu võiduseisus viigiga.


10 comments:

Anonymous said...

Huvitav partii.

Anonymous said...

Respekt Tarmole, et suudab ühtviisi objektiivselt analüüsida nii enda võidetud kui ka kaotatud partiisi.

Anonymous said...

EML kodulk. grimassitab jälle valikinformatsiooniga.Reitingute loendisse on tekkinud 12-aastaste järelvõistluste tulemused,,aga reitingutena.Tulemusi endid ei tea peale valitute keegi.

Anonymous said...

mina ilmselt kuulun valitute hulka. sealt loen lihtsalt välja, et esimene sai kaks, teine ühe punkti ja kolmas jäi punktita. ei ole raketiteadus ju. natuke malet oskaja ajudele jõukohane. kui näpud appi võtta, peaks igaüks hakkama saama.

Anonymous said...

Äkki sai esimene hoopis poolteist, teine ühe punkti ja kolmas pool punkti?

Anonymous said...

siis poleks kolmanda reiting langenud. viimane pidi punktita jääma.

Anonymous said...

Mis tõug see küll on,mis takistab U-12 meistrivõistluste järelturniire EML lehele üles panna.Ei viitsi vaadata,kas muud seesugysed analoogid on ka jäänud välja toomata.Aga reitingud on kõlbulikud!!

Anonymous said...

Tulemused kodulehel olemas ju:
Poisid: 1. Kirill Chukavin [5,5p], 2. Platon Ivanov [5,5p], 3. Rene Lumiste [5,5p]. Järelmatš: Chukavin 2p, Ivanov 1p ja Lumiste 0p.

Neiud: 1. Mai Narva [6p], 2. Margareth Olde [6p], 3. Grete Olde [5p]. Järelmatš: Mai Narva 2p ja Margareth Olde 0p.

http://www.maleliit.ee/et/uudised/94-uudised/polvamaa-uudised/2949-eesti-kuni-12-a-noorte-meistrivoistlused-polva-06-0805.html

Anonymous said...

Tarkpead said valusa ninanipsu, tulemused kodulehel olemas ju. Enne siia targutama tulekut võiks end ikka asjadega kurssi viia eksole.

Anonymous said...

Nädal peale 12ste turniiri lõppu neid veel polnud.
märkus tarkpealt