Thursday, February 15, 2007

Talvine õhtupoolik aka Avalik kiri.

Tere jälle,

Üle pika aja on mul taas au meie ühisbloogi kirjutada. Viimasel ajal oleme saanud nii positiivset kui ka negatiivset kriitikat/tagasisidet/vastukaja. Ma ei oska ennast hilistel õhtutundidel eriti täpselt väljendada. Loodan, et meie väga kriitiline lugejaskond- nii heas kui halvas mõttes - suudab mulle andestada. Aitäh! Aga nüüd siis asja juurde.

Meie postitusi kommenteeritakse u. nii, et "kolme peale poole kuuga ainult 2 postitust?", "kui tahate parimate valimisele jõuda, peate ikka rohkem pingutama, muidu võib-olla ei mahu kandidaatide nimekirjagi" jne. Selle peale ütleks, et meie blog keskendub maleelule Eestis. Tõesti, mõnikord kui on rohkem viitsimist ja tahtmist, siis kirjutame ka ülevaate välissündmustest ja toome huvitavamad partiid esile, aga üldjuhul siiski mitte. Saame aru, et hetkel võib meie bloogi austajatel igav olla - midagi pole lugeda, uusi postitusi pole - aga mis teha, võistlusi ju ka ei ole. Hetkel lihtsalt on selline vaiksem aeg.

Kui vaadata maleliidu kalenderplaani, siis järgmised turniirid mis plaanis, on kas -16 aastastele, või siis mingid kohalikud valdade turniirid. 22-25 märts toimub aga Eesti klubide meistrivõistluste finaalturniir. Ma luban vaadeldaja teami nimel, kuna me ise ka kõik oleme oma klubi eest finaalis, siis sellest turniirist tuleb suur ülevaade. Ausõna. Aga hetkel lihtsalt on turniiridekriis. Mis teha, kui aastaalgusesse ei viitsita korralikke turniire teha, endal oleks ka huvi mängida, aga mida sa mängid kui lihtsalt POLE ühtegi turniiri. Oeh, ma loodan, et see sai nüüd selgeks.

See postitus oli siis selle mõttega, et selgitada olukorda, kes sellest ise veel aru polnud saanud. Ootame siis igasugust tagasisidet, et mis te asjast arvate, mida ette võtta, et teil nii igav poleks? Ma ütlen, et mul on väga palju huvitavaid pilte, mida võib-olla, väga heal veenmisel siia üles panna. ; ) Et andke tuld,

Sander.

3 comments:

Anonymous said...

noo näed isegi kes need negatiivsed kommenteerijad on. (nt. olde ja siil) Peaks mainima, et nad ei ole teie (tegelt ka minu vist) kõige suurewmad fännid:P. teatud põhjustel.:D:D

Anonymous said...

no Poisid, kus pildid on, mis te lasete ennast paluda!

Anonymous said...

No kui Eestis tõesti nii vähe turniire toimub, et vahepeal pole millestki kirjutada, siis võtke ise midagi ette.
Hakake tegema näiteks kord nädalas miskit maleajaloolist asja: kirjutage järjest kõigist Eesti meistrivõistlustest (tabel, mõni partii, väljavõtted toonasest ajakirjandusest jne) või Eesti meistritest (elulugu, maletajatee, võimalusel foto) alates algusest peale või mõelge ise mõni huvitav ajalooline teema välja, millest saab regulaarselt ja kaua kirjutada.
Vaid nii suudade omale lugejaid juurde võita ja seniseid lugejaid hoida, kui pakute vahelduseks ka midagi tõsist lugeda ja täiendate seda lehekülge regulaarselt. Kui ei, siis võite kohe lõpetada, sest muidu tunnete ühel hetkel, et teete seda lehekülge vaid iseendile - lugejaid pole.
Sõbrad, tööd tuleb teha! Jõudu!