Monday, February 12, 2007

EESTI VALDADE XV TALIMÄNGUD

Tere taas.
Viimasel ajal on eesti malemaastikul üsna igavad ajad. Võistlusi ei toimu. Keegi kellelegi tongi ei pane. Keegi kellegagi ei maga( meie teada). Uudistest puudu.
Hädast aitas välja muidugi meie vana hea sõber Eesti maarahva spordi- ja üldise kehalisetreeninguharrastajateliit "JÕUD". Alles mõni päev tagsi helistasin Jõu-le. Küsisin kuidas lapsed elvad ta ütles häste. Naise tervis pidi ka hea olema aint kurat koer oli maha kärvand. Aga seeeest sai kaks õhtut järjest terve pere söönuks. Uue koera muretsemine muidugi kallis ja nüüd kahjuks paar nädalat lastele pole milkywayd menüüsse ette nähtud. Aga noh see selleks.
Igatahes rääkisin talle, et Kirdneh Edlo on laisaks muutund, pole ammu viitsind turniire korraldada. Mõtles, et korraldas siin jaanuaris paar tükki ära ja nüüd võib loorberitele puhkama jääda... TUTKIT. Maleelu vajab kajastamist ja meie vajame uudiseid. Ta lubas vaadata mis ta teha saab. samal õhtul läksin siis maleliidu kodukale ja mida ma näen?
Juhendite rubriigist leian, et JÕUD oli suutnud paarile meeleheitel vallale valimiste eel suutnud augu pähe rääkida ja olidki korraldatud mingid talimängud. Ega noh siis midagi. Ikka parem kui mitte midagi.
Et siin siis väikene kokkuvõte.

Võiskondi kogunes turniirile 11.
Tabelit saab vaadata siit (PDF. formaadis, et kellel acrobat readerit pole, eitea mis ta teeb, ootame ka laudade tabelit!!!)
Tubli tulemus JÕU poolt. Tal ju jäi nii vähe aega asja korraldamiseks.
Auhinnalisele esimesele kohale tuli võistkond PAIK USE (kasutama ingl. k)
Ehk siis Kasutamise paik.
Tore nimi kohale. Ainult tekib küsimus mille kasutamise? Selle kohta tahaks järgmise aasta turniiriks pisut selgitust.
Võistkond oli siis koosseisus Kaido Külaots, Maksim Tšitškan, Silvi Pool, Tõnu Heinmets ja Marleyn-Cristin Kallas

Tublile teisele kohale platseerus võistkond LUUNJA.
Nemad siis koosseisus Indrek Kuusk, Vahur Sprivul, Larissa Volpert, Maksim Konovalik ja Kertu Oja
Väga tubli tulemus iseenesest. selles suhtes, et neil polnud ju kuskilt esimesele laule suurmeistrit võtta. Pidid oma maainimestega läbi ajama. Ja tegid seda stiilselt. Tubli tulemus.

Kolmandaks tuli võistkond KOHILA. OIOI. KIRDNEH EDLO võistkond. Nad oleks justkui puuga pähe saanud (haha väike nali minu poolt. puu ja teise koha võistkonna kuusk. :D).
Aiai jama lugu. Nii tugev võiskond ja nii tagaotsas. Jube. Aga noh pole hullu küll aeg parandab haavad ja kunagi saavad ka põlised Kohila elanikud võidrõõmu maitsta. Võistkond siis koosseisus: FM Kirdneh Edlo, MK Tambet Siemer, MK Margit Brokko-Edlo, Sille Rõõmus ja Karlis Seire.

Niipalju siis selleks korraks. Jutud liiguvad, et siiski pidi kunagi veel mõni turniir toimuma nii, et loodame peatse jällevaadeldamiseni.
Uku

7 comments:

Anonymous said...

Tore, et keegi ikka ka interneti risustamise eest hoolitseb, niigi on netis igast saasta liiga vähe.
Kui suureks saan, siis asutan oma sitatootmisfirma :-)

Vaadeldaja Team. said...

sellised toredad kommentaarid on kindlasti heaks treeninguks su tulevasele elukutsele. keegi peab ju ka selliste üllaste ametite peal olema... ei ole hullu, et sa millekski paremaks ei sobi. vaata asja sellest küljest, et parem sitatootmisfirma kui üldse mitte midagi. näed nüüd saad isegi öösiti und. ai küll me oleme toredad. Ühiskonna sanitarid:D

Anonymous said...

mu meelest sa siil oledki eesti malesse ainult sitta tootnud. tän usinule istub see jobu ikka veel pukkis.

Anonymous said...

kommenteerijad võiksid ikka midagi huvitavat ka kirjutada!

Anonymous said...

Täiesti mõttetu sait, pool veebruari on läbi ja te olete kolme peale ainult kaks kirjutist suutnud oma blogi üles riputada??!!

Anonymous said...

Kus on pildid???????

Anonymous said...

nojah, aga kas lauk on rohkem ülespannud või?