Thursday, February 6, 2014

"Nipernaadi" kiirturniir Võnnus 16. veebruaril kl 11.00

Pühapäeval 16. veebruaril toimub Tartu lähistel Võnnus neljandat korda traditsiooniline "Nipernaadi" kiirturniir, mis kuulub 2014. aasta maleturniiride sarja "Kodumasinad". Oodatud on kõik malehuvilised! Palume eelnevalt registreeruda, samuti palume registreerunutel kas või eelmisel õhtul teada anda, kui turniirile ei õnnestu tulla, see kergendab mängupäeva hommikul saalis laudade paigutamist.

Lühidalt:
MIS? - Kiirturniir, 8 vooru 15+15 min (+5 sekundit igale käigule) mõtlemisajaga
KUS? Võnnu kultuurimajas (vallamajaga samas majas), 25 km Tartust
MILLAL? 16. veebruaril kl 11.00 (mandaat 10.15-10.50)
KELLELE? Kõigile eelnevalt registreerunud malehuvilistele vanusest, soost, reitingust või selle puudumisest olenemata. 
PALJU MAKSAB? Eelneva registreerumise puhul: GM, IM, WGM, WIM ja Võnnu valla elanikud - tasuta; täiskasvanud 6 eurot; noored, seeniorid, üliõpilased 3 eurot. Eelnevalt registreerimata: täiskasvanud 12 eurot, noored, seeniorid, üliõpilased 6 eurot.
SÖÖK? Pooletunnine lõunapaus pärast 4. vooru, tasuta supp ja suupisted, kohv ja tee.
REITINGUARVESTUS? Tulemused lähevad Eesti kiirmale reitinguarvestusse ja saadetakse ka FIDE'le rahvusvahelise kiirmale reitingu arvestuseks.
AUHINNAD? Viiele parimale rahaline auhind (1. koht 100 eurot, 2. koht 80 eurot, 3. koht 60 eurot, 4. koht 40 eurot, 5 koht. 30 eurot) + auhinnad parimale noorele, naisele, seeniorile ja kohalikule (a 30 eurot). Eriauhinnad kohalikele noortele. NB! Üllatusauhinnad!
KUIDAS KOHALE SAADA? Tallinnast on tellitud edasi-tagasi buss, aga 19st kohast 18 on praeguseks juba broneeritud; seega andke vabadest kohtadest autos või soovist auto peale saada kommentaarides teada.
PEAKOHTUNIK? FA Marek Kolk

Registreerimine e-posti aadressil innos /ätt/ ut.ee (eelistatud variant) või telefonil 56-611181 (Jürgen) kuni 13. veebruari hilisõhtuni. Püüame olla paindlikud ja tagada kõigile kohaletulnutele osavõtuvõimaluse, kuid ei saa seda eelneva registreerumiseta garanteerida, palun ärge jätke registreerumist viimasele päevale, kui olete kindlalt tulemas!

1 comment:

xiangullom said...

Wynn Resorts Archives - DRMCD
Wynn Resorts, 파주 출장안마 Macau 문경 출장샵 (Reuters) - Wynn Resorts, Ltd 영천 출장샵 (WYNN:NASDAQ) said on Thursday 계룡 출장안마 (Dec. 9) that it had 경기도 출장마사지 received