Tuesday, March 1, 2011

Üliõpilaste meistrivõistlused 2011

Sain kirja Ants Veetõusmelt:

Juba selle kuu lõpus, laupäeval, 26. märtsil algusega kell 11.00 toimuvad selle aasta Eesti üliõpilaste meistrivõistlused males, kuhu on oodatud kõik Eesti kõrgkoolide tudengid. Võistlused toimuvad Tartus TÜ Economikumi hoones (Narva mnt. 4). Võistlustest saavad osa võtta nii EASL liikmeskoolide kui ka teiste Eesti kõrgkoolide maletajad nagu ka Eesti üliõpilased, kes õpivad välismaal.

AEG JA KOHT. Võistlused toimuvad laupäeval 26. märtsil 2011 algusega kell 11.00 TÜ Economikumi hoones (Tartu, Narva mnt. 4). Eelülesandmine meilitsi hiljemalt 24. märts 2011.
Võistlus peetakse 7-voorulisena Šveitsi süsteemis, kusjuures partiis saab maletaja 15 minutit mõtlemisaega + 5 sekundit igale käigule kummalegi võistlejale, seega on vooru pikkuseks umbes 40 minutit.
Maletajatele on sel aastal ka üks eriliselt hea uudis - nimelt on XXVI suveuniversiaadi kavas ka male. Selle aasta universiaad toimub Hiina lõunapoolses suures ärikeskuses Shenzhenis ja see toimub 12.-23. Universiaadil osalemiseks tuleb esitada Eesti Akadeemilisele Spordiliidule täidetud ankeet, mille leiate meie kodulehelt.

11 comments:

Anonymous said...

Rahvusvaheline Paul Kerese mälestusturniir Tallinnas märtsi alguses jäigi ära?

Anonymous said...

Siin juba kuskil kirjutati et keegi KS oli selle edukalt ära võitnud.

Anonymous said...

Mismõttes ära võitnud?

Anonymous said...

Vb see teadja siis kirjutab ka täpsemalt, millistel allikatel see pärineb?

Anonymous said...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2aY4iJRZzVMJ:vaadeldaja.blogspot.com/2011/01/hendrik-olde-aitah-sulle-kristjan.html+http://vaadeldaja.blogspot.com/2011/01/hendrik-olde-aitah-sulle-kristjan.html&cd=1&hl=et&ct=clnk&gl=ee&client=firefox-a&source=www.google.ee

Artikkel koos kommentaaridega peaks olema KS võit arusaadav.

Anonymous said...

Kas see on see artikkel mille KS palus eemaldada väidetavate faktide moonutamise tõttu?

Anonymous said...

Tähendab, et siis ikka turniir jäi ära?
Kahju.

Anonymous said...

Sepp võitis prantsusmaal mustadega tugevat bulgaarlast V Georgievit. Kanep ja Sepp jagavad 4,5 punktiga kuuest neljandat kohta.

Anonymous said...

Tea kas seekordsel Tartus toimuval üliõpilaste võistlusel saab kohata müütilisena näiva TÜ Maleklubi kogu koosseisu asja tõsiselt võtmas?

Anonymous said...

Äkki TÜ MK on hoopis linnalegend? Nagu Tallinnas on ülemiste vanake...

Anonymous said...

Ei tea kas igavene üliõpilane isand H ka kaasa mängib?